Søger du Cerfidan, det tidligere Lekon Certificering

Så klik her

KONTAKT OS

Indtast dit navn!

Indtast et telefonnummer!

Indtast en gyldig e-mailadresse!

Indtast en besked!

Invalid Input

Vores ydelser

Når din virksomhed er vores kerneydelse!

Vores vision og målsætning

Vores vision er at yde markedets bedste rådgivning og levere de bedste produkter indenfor vores forretningsområde. Vores bestræbelser på at være markedets bedste rådgiver, stiller store krav til vores evne til, at afdække dine nuværende og fremtidige behov og finde frem til netop den løsning, der passer netop dig bedst. Vi skal skabe sammenhæng mellem pris, kvalitet og leveringstid i et miljø, hvor vores kunder ikke altid selv kan sætte ord på, hvor de er i dag og hvor de vil ende.

Vores kerneydelse og kompetenceområde

Vores kernekunder og dermed kerneydelse er virksomheder indenfor den tekniske branche og omfatter primært virksomheder indenfor:

  • Håndværksbranchen
  • Teknisk produktion
  • Teknisk service

Vores mål er at overgå kundens forventninger og vi har et internt miljø i virksomheden, hvor vi sikrer at vi er på forkant med markedets globale udvikling. Vi er leveringsdygtige i præcist den løsning og kombination, som der er behov for. Vi er specialister i at udvikle ledelsessystemer, som nemt kan integreres med hinanden og vi ved, at ledelsessystemer kun er rigtig effektivt, hvis de er understøttet af de rigtige systemer og er implementeret i virksomheden. Vores løsninger skal altid kunne være afsæt for en virksomheds yderligere udvikling og således, også være tilpasset til den globalisering, der præger vores verden. 

Rammesystemer - når den simple løsning også skal være den rigtige:

Da vi ved at ledelsessystemer bliver mere og mere udbredt i Danmark og da vi ved, at der er mange rådgivere, brancheforeninger og tekniske grupper som udvikler og leverer rammesystemer, har vi også udviklet et rammesystem for de virksomheder, der ikke har det store budget til ledelsessystemet. Rammesystemet er udviklet så det passer til enhver virksomhed, uanset størrelse og forretningsområde, og nemt kan tilpasses. Det er vigtigt for os at vi varetager tilpasningen, så arbejdsopgaven hviler på vores skuldre.

Vi mener selv, at vores ledelsessystem er markedets bedste og det mest sammenhængende og flexible system som tilbydes i Danmark. Vores rammesystem er ikke bare et system, men et afsæt for fremtidig forretningsudvikling, effektivisering og certificeringer. Vores rammesystem understøttes af en række tillægsydelser, som man kan vælge efter behov.

Vi laver ledelsessystemer indenfor:

Vi laver ledelsessystemer indenfor de grundlæggende ledelsesstandarder, men er ikke kun begrænset til disse.

  • Kvalitetsledelsessystemer (KLS systemer for håndværkere)
  • Kvalitetsledelsessystemer (ISO 9001)
  • Miljøledelsessystemer (ISO 14001)
  • Arbejdsmiljøledelsessystemer (OHSAS 18001)
  • Energiledelsessystemer (ISO 50001)

Kontakt os og hør mere om vores løsninger på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Client Logo 1
Client Logo 2
Client Logo 3
Client Logo 4
Logo-di
Logo-dtu
Logo-hrh
Logo-rent
Logo-unoco
Logo-frederiksberg-kommune
Logo-uponor
Logo-nordelektro
Logo-statoil
Logo-weber
Logo-valsemoellen
Logo-novozymes
El-gruppen-reference

Søger du Cerfidan, det tidligere Lekon Certificering

Så klik her