Implementering af miljøledelsessystemer (MLS) for tekniske virksomheder

Moderne Miljøledelsessystemer (MLS) til virksomheder der vil have en stærk miljøprofil.

Forestil dig et komplet miljøledelsessystem, hvor du kan læne dig tilbage og have fokus på din kerneforretning- et moderne og fremtidssikkert system, hvor du har professionelle til at hjælpe dig hele vejen igennem implementeringen og vedligeholdelsen, og hvor du samtidigt bliver udfordret dig på dine miljømålsætninger. 

Ja – det er faktisk virkelighed!!!

Vi har specialiseret os i netop den slags systemer og har effektiviseret vores egne processer, og kompetenceudviklet vores medarbejdere til at levere netop denne komplette løsning. Hos os er dit miljøledelsessystem vores kerneforretning og er det vi har vores ubetingede fokus.

Med vores løsning får du et system der er:
 • På forkant med udviklingen I samfundet
 • Morderne og fremtidssikre
 • 100% understøttet af moderne software
 • Let at implementere og vedligeholde
 • Danmarks billigste totale løsning
 • Best in class
 • Understøttet af relevante kurser og faglige erfaringsgrupper
 • Lette at integrere ISO 9001 kvalitetsledelsessystem og andre ledelsesstandarder

Når du implementerer et miljøledelsessystem I samarbejde med os, opfatter vi din virksomhed som mere end en kunde. Vi engagerer os I din virksomhed på miljøområdet og arbejder seriøst for at sikre at dit MLS system er implementeret og vedligeholdt år for år. Du får altså mere end endnu en “mappe på hylden”.

Vores miljøledelsessystemer MLS, kan integreres med andre ledelsessystemer herunder kvalitetsledelse- og arbejdsmiljøledelsessystemer og vi sætter en ære I det simple.

Vi udarbejder MLS systemer til alle virksomheder indenfor den tekniske branche, og leverer også simple rammesystemer.

 

 

Hvordan vi arbejder

I vores arbejde med miljøledelsessystemer, MLS, følger vi en fastlagt proces. De enkelte aktiviteter leveres hver for sig uafhængigt af hinanden, men den bedste pris og effekt opnås bedst ved at vælge hele processen fra start, da der vil blive udarbejdet en handlingsplan da vi derved kan påtage os ansvaret for hele processen via en handlingsplan. 

arbejdsprocess

Kortlægning:

Vi kortlægger din virksomhed og finder frem til din ønsker og den adfærd der kendetegner den. Kortlægningen gennemføres enten som fysiske møder i din virksomhed, eller ved telefonmøder.  En kortlægning kan også gennemføres som en proceskortlægnings workcamp i optil flere dage. Kortlægningen danner rammen for vores arbejde med udarbejdelsen af systemet og er det tidspunkt hvor politikker, mål og handlingsplan fastlægges.


System udarbejdelse

Vi udarbejder dit miljøledelsessystem ud fra den viden vi har tilegnet os under kortlægningen og sender systemet til din godkendelse. Systemet omfatter:

 • En miljøledelseshåndbog (MLS håndbog)
 • Fastlæggelse og beskrivelse af krævede processer og procedurer
 • Fastlæggelse og beskrivelse af miljøformularer og registreringer
 • Grundopsætning af Ledocsystem (Om Ledoc)

Systemet sendes til din godkendelse og ajourføres såfremt du har rettelser til det. Systemet kan udarbejdes både elektronisk og i papir.


Implementering

En implementering af MLS systemet gennemføres for at sikre at systemet bliver implementeret i din virksomheds hverdag, og kan omfatte forskellige aktiviteter afhængig af din virksomheds størrelse og individuelle behov, herunder:

 • Gennemgang af miljøledelsessystem med ansvarlige
 • Undervisning af evt. ledelse og medarbejdere
 • Ledoc bruger og superbruger undervisning (Ledoc Workcamp)
 • Bistand til implementering i virksomheden

Audit og evaluering

For at sikre at dit miljøledelsessystem, MLS, er implementeret i tilstrækkeligt grad og for at sikre at du er klar til ISO 14001 certificering, gennemfører vi en intern audit af systemet. En intern audit er en gennemgang af miljøledelsessystemet, der har til formål at sikre at der er overensstemmelse mellem systemet og adfærden, samt at der optages og fastholdes de nødvendige registreringer, for at kunne opnå certificering. Under auditten har vi også fokus på din virksomheds miljømål og kommer med forslag til forbedringer.

Efter den interne audit deltager vi under en ledelsens evaluering, hvor du kan evaluere hvorvidt målene for dit miljøledelsessystem er opnået. Ledelsens evaluering dokumenterer vi i et referat med en handlingsplan for de beslutninger der blev truffet under mødet.

 

Start i dag og kontakt Lekon Rådgivning:

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | Tel: +45 4676 7111


#miljø #miljøledelsessystemer #mls

John Mandrup

John Mandrup

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Client Logo 1
Client Logo 2
Client Logo 3
Client Logo 4
Logo-di
Logo-dtu
Logo-unoco
Logo-frederiksberg-kommune
Logo-nordelektro
Logo-weber
Logo-valsemoellen
Logo-novozymes
El-gruppen-reference
ReferenceLogoFors
ReferenceLogoHH
ReferenceLogoDVI1
ReferenceLogoInLite
ReferenceLogoJES