Facts

 • Firma:
  Anders Fischer el-installatører
 • Kontaktperson:
  Anders Fischer

Anders Fischer el-installatører

Et samlet KLS system til 5 forskellige forretningsområder

Anders Fischer el-installatører er en del af en større entreprenørvirksomhed, som består af 5 selvstændige virksomheder, der sammen løser opgaver i totalentreprise. I praksis betyder det, at virksomhederne låner fx biler, maskinel og materialer af hinanden.
De selvstændige virksomheder dækker følgende forretningsområder

 • VVS installation
 • EL installation
 • Entreprenør
 • Ingeniør-virksomhed & energimærkning

Anders Fischer el-installatører ønskede et skræddersyet kvalitetsledelsessystem, der kombinerer alle 5 forretningsområder og håndterer kvalitetssikringen på tværs af organisationen.

Et KLS system, der tager højde for både de selvstændige enheders fagspecifikke krav og processer samt de processer, der foregår i tværfagligt regi.
Udviklingen og implementeringen af det kombinerede Ledoc system er samtidig et stort skridt på vejen til en ISO 9001 certificering senere på året.

Gradvis implementering sikrer succesfuld proces

Gennem en række workshops fik Lekon Rådgivning i samarbejde med de involverede virksomheder klarlagt de forskellige arbejdsprocesser hos Anders Fischer el-installatører. Dette arbejde var med til at klarlægge arbejdsgangene samtidig med, at det var en del af arbejdet med udviklingen af kravspecifikationen for det kombinerede Ledoc system.
I praksis foregår implementeringen gradvist, så de enkelte forretningsområder, introduceres og kobles på det nye system i forskellige tempi.

Ledoc systemet samler trådene i utraditionel organisation

Med implementeringen af det nye Ledoc KLS system er det blevet nemmere at være medarbejder hos Anders Fischer el-installatører. Den digitale løsning sparer tid og giver struktur og overblik for både ledelse, administration, funktionærer og håndværkere.

 

 • Samlende effekt

For administration og ledelse giver systemet først og fremmest et overblik, der gør det nemt at opretholde virksomhedens egenkontrol.

 • Lettere planlægning og dokumentation

Ledoc systemets mobiladgang gør det muligt for brugerne at tilgå systemet overalt, og bruge det i forbindelse med planlægning af daglige arbejdsopgaver.

 

 • Smidig kommunikation

Ledoc systemet gør den interne kommunikation smidig og fleksibel. Direkte kommunikation mellem medarbejderne sparer tid, og effektiviserer procedurerne i driften.

 • 360˚ optimering

De løbende vurderinger involverer medarbejdere i driften, og gør det muligt at vælge de leverandører, der tilbyder bedste kvalitet. Desuden er det nemmere at tage hånd om personalets trivsel, og sikre optimale faglige kompetencer fremadrettet.


Om samarbejdet med Lekon Rådgivning

”Samarbejdet med Lekon Rådgivning har helt klart været godt.
Deres kendskab til vores branche, og deres praktiske tilgang passer godt til vores virksomhed.
De er engagerede og tænker meget over, hvordan de forskellige processer bedst beskrives, så alle kan forstå det, og bruge det.
Udviklingen og implementeringen er forløbet problemfrit. Vi kommunikerer ofte direkte med udviklerne. De reagerer hurtigt på vores feedback, og retter tingene til hurtigt.

Systemet er et utroligt styringsredskab, der hjælper med kvalitetssikringen i både store, og små projekter. Det hjælper os med at holde styr på processerne, men også den interne kommunikationen er blevet styrket med Ledoc.

Jeg vil helt klart anbefale Lekon Rådgivning til små og mellemstore virksomheder. Ledoc er mega-nemt at bruge på computeren, og du har også altid din telefon på dig, og så kan du bruge systemet med app’en”

Facts

 • Firma:
  Anders Fischer el-installatører
 • Kontaktperson:
  Anders Fischer
Client Logo 1
Client Logo 2
Client Logo 3
Client Logo 4
Logo-di
Logo-dtu
Logo-unoco
Logo-frederiksberg-kommune
Logo-nordelektro
Logo-weber
Logo-valsemoellen
Logo-novozymes
El-gruppen-reference
ReferenceLogoFors
ReferenceLogoHH
ReferenceLogoDVI1
ReferenceLogoInLite
ReferenceLogoJES