ISO 14001 rådgivning

SØGER DU RÅDGIVNING TIL AT BLIVE ISO 14001-CERTIFICERET?

Bliv miljøcertificeret efter ISO 14001 med vores rådgivning

Vil du gerne ISO 14001-certificeres og bidrage til den grønne omstilling? Eller bliver du mødt af krav om en ISO-14001-certificering fra dine kunder og andre interessenter? Vi kan rådgive dig, så du får din miljøledelses-certificering i hus!

Du kan nyde godt af vores erfaring med at hjælpe små og mellemstore virksomheder, som ønsker at få rådgivning inden for ISO-14001.

Når vi hjælper dig med rådgivning inden for ISO-14001, kortlægger vi din virksomheds processer ifm. miljøledelse. Vi laver også intern audit, så du kan blive klar til ISO-14001-certificeringen.

John Mandrup
John Mandrup

Partner, adm. direktør og chefkonsulent

Fordele ved rådgivning ifm. en ISO 14001-certificering

Miljøledelse iso 14001

Du får et miljøledelsessystem, der passer til din virksomhed

Miljøledelsessystemet skal understøtte din virksomheds daglige drift og dine langsigtede mål. Det skal med andre ord skabe værdi at blive ISO-14001-certificeret.

Din virksomhed følger de globale tendenser

De seneste år er efterspørgslen på miljøcertificerede produkter steget. Det er blevet et vigtigt parameter at kunne markedsføre sig på.

Du får adgang til flere kunder

Med en ISO-14001-certificering vil du få adgang til flere kunder, da en ISO-certificering kan åbne døren til nye markeder. I offentlige udbud kan du også øge dine chancer for at vinde kampen om kunderne.

Du får et bedre omdømme

Virksomheder, der har en ISO-14001-certificering bliver bedømt som værende mere attraktive i markedsføringsundersøgelser. Det gælder både i forbindelse med kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter.

Du får adgang til effektiv styring af din virksomhed i Ledoc

Ledoc, vores software til styring af dokumenter, processer og kompetencer, hjælper dig med at få overblik. Det understøtter også din virksomheds drift, når miljøledelsessystemet er godt struktureret.

Vidste du, at du kan søge tilskud til ISO 14001-rådgivning?

Sådan rådgiver vi dig om ISO 14001

iso 45001
1. Kortlægning af din virksomhed

Indhentning af data, arbejdsgange, adfærd og lign.

2. Udarbejdelse af systemdokumenter

Håndbog og procedurer

3. Aflevering af system

Gennemgang af system og undervisning i brug

4. Intern audit af systemimplementering

Gennemgang af systemet: er det korrekt implementeret, og skaber det den ønskede værdi?

5. Auditrapport

Udarbejdelse af auditrapport og oplæg til ledelsens evaluering

FAQ

Få nemt og hurtigt svar på hyppigt stillede spørgsmål indenfor miljøledelse og miljøcertificering. 

Hvis du har brug for hjælp, vil vi gerne tage en uforpligtende snak med dig.

 

Kontakt
Åbningstider:
Man-tor: 08:00 - 16:00
Fre: 08:00 - 15:30

At blive miljøcertificeret betyder i bund og grund, at din virksomhed har et miljøledelsessystem, som lever op til de krav, den internationale standard, ISO 14001, stiller til systemet.

Standarden stiller f.eks. krav til, at virksomheden implementerer miljøvenlige tiltag, og at virksomheden løbende sætter nye miljømål.

Der er mange områder i ISO 14001 som handler om de samme ting som E’et i ESG. E’et står for environment, og det handler altså om virksomhedens miljøpåvirkning. Læs mere om ESG som vi også kan rådgive dig i her.

Vi ønsker at hjælpe dig med at komme uoverskuelige, støvede mapper til livs. Derfor har vi udviklet et stykke software ved navn Ledoc System; det ideelle redskab til daglig styring af dit miljøledelsessystem

Med ledoc får du mulighed for at registrere værktøj og udstyr, læse og godkende dokumenter, foretage eftersyn og meget mere – direkte fra din computer, tablet eller telefon. 

Det er nemt, og samtidig er du sikret, at vigtige oplysninger registreres, så dit miljøledelsessystem vedligeholdes.

Når din virksomhed bliver ISO 14001-certificeret, får I et certifikat som bevis på ISO-certificeringen. På certifikatet står, at I er certificeret efter ISO 14001 standarden, samt hvor længe certifikatet er gyldigt. 

Med en ISO-certificering får du overblik over din virksomheds arbejdsgange og produktion, og du bliver i stand til at sætte miljømål og implementere miljøvenlige tiltag. 

Herved øger du din virksomheds konkurrenceevne og sikrer, at din virksomhed er så grøn som muligt.

Certificeringen er et bevis på, at du lever op til ISO 14001-standardens miljøkrav.

Prisen på en ISO 14001-certificering kan spænde bredt og afhænger af din virksomheds struktur, procedurer og lignende. 

Hos Lekon tilbyder vi altid rabat på en certificering, hvis din virksomhed i forvejen er certificeret efter en anden high level standard, f.eks. ISO 9001, 45001 eller 50001.  

Intern audit betyder en intern kontrol af miljøledelsessystemet, som foretages, inden kontrolinstansen kommer og foretager ekstern audit. 

Læs mere om intern audit HER

VI HAR BLANDT ANDET HJULPET DISSE VIRKSOMHEDER MED MILJØLEDELSE