Arrangementkategorier

 

For at sikre den effektive implementering og drift af kvalitetsledelsessystemet, gennemfører vi en række kurser, som er målettet medarbejdere, der arbejder med kvalitetsledelse (KLS). Se kursusbeskrivelsen under det enkelte kursus. 

Kvalitetsledelseskursus

 

Vores online E-learning kurser er gode alternativer til de traditionelle fremmøde kurser. Kurserne kan tages online på PC og gør  således, at kursisten er fri for transport & faste mødetider. Kurserne kan tages løbende over en 3 måneds periode og slutter alle af med en test, som udløser et kursusbevis.

 

 

 

Vores Ledocsystem-kurser giver Ledocsystemets brugere muligheden for at blive undervist i alle hjørner af systemet. Dette er med til at sikre, at systemets funktioner kan blive implementeres korrekt. Kurserne afholdes i uformel og inspirerende tone, og deltagerne bidrager med deres vinkel på mulige anvendelser og implementeringer.   

 

 

Vi gennemfører løbende erfaringsdelingsmøde, events, møder og andre aktiviteter. Disse aktiviteter er forbeholdt vores abonnementskunder, men kunder, som ikke er omfattet af abonnement. kan deltage, såfremt der foreligge en aftale herom. 

Client Logo 1
Client Logo 2
Client Logo 3
Client Logo 4
Logo-di
Logo-dtu
Logo-unoco
Logo-frederiksberg-kommune
Logo-nordelektro
Logo-weber
Logo-valsemoellen
Logo-novozymes
El-gruppen-reference
ReferenceLogoFors
ReferenceLogoHH
ReferenceLogoDVI1
ReferenceLogoInLite
ReferenceLogoJES