Online formularer

Online formularsystem, der sikrer at du altid har den relevante formular tilgængelig

Online formularer

BEMÆRK: VORES SIDE MED ONLINE FORMULARER NEDLÆGGES D. 1. MARTS 2020

Find din formular:

» EAFIS/Afvigelsesregistrering for El-installatører

» EAFIS/Afvigelsesregistrering for El-installatører, Landbrug

» EAFIS/Afvigelsesregistrering for El-installatører, Tavler

» EAFIS/Afvigelsesregistrering for ABA Idriftsættelse

» EAFIS/Afvigelsesregistrering for ABA Service

» EAFIS/Afvigelsesregistrering for VVS-installatører

» EAFIS/Afvigelsesregistrering for KLOAK

» EAFIS/Afvigelsesregistrering for KLOAK, Nedsivningsanlæg

» Servicerapport, KØL

» Idriftsættelsesattest, KØL

» Evakueringsattest, KØL

» Installationserklæring, AIA

» Installationserklæring, ADK

» Installationserklæring, ITV

» Installationserklæring, Tågesikring

» Arbejdsseddel (alle brancher)

» Afvigelsesrapport (alle brancher)

 

Hvad er formålet med onlineformularene?

Formålet med systemet er at give vores kunder mulighed for, at anvende de nyeste og mest anvendelige formularer online i de situationer, hvor medarbejderen ikke har de relevante formularer tilgængelige.
Fordelen ved systemet er at undgå lange papirgange ved, at formularen kan laves direkte ved kunden, arbejdspladsen eller hjemme, uanset om man har husket at få sine formularer med. Formularen sendes direkte til modtageren.

Der findes selvfølgelig mange andre systemer, som er mere smidige og fuldelektroniske, men dette medfører større investeringer og større integration med virksomhedens egne systemer.

»Til top

Hvordan virker onlineformularene?

Formularerne kan åbnes fra boksen i venstre side, eller man kan gemme linkene direkte på sin pc/PDA/smartphone. For at gøre det nemmere kan du bruge det korte overordnede link lekon.dk/FORMS til, at få adgang til alle formularerne.

Når man har udfyldt og trykker ’Udfør’ vises den færdige formular på skærmen foruden, at den sendes til den/de mail-adresser, der er angivet nederst – dette vil typisk være én selv og/eller mester/autoriserede.

»Til top

Virker formularerne på min PDA eller smartphone?

Formularerne er lavet med tanke på, at mange håndværkere efterhånden har en form for håndholdt enhed lige ved hånden (mobil/PDA/smart phone). Vi har derfor gjort dem så kompakte og skalérbare som muligt samtidig med, at vi holder dataoverførslen på et minimum. De burde derfor uden problemer virke på de fleste nyere enheder.

Vi anbefaler at bruge Opera Mini, som er en browser specielt udviklet til mobiltelefoner, og som selv tilpasser indholdet intelligent til skærmens størrelse – især på mindre/lidt ældre mobiltelefoner.

Desuden anbefaler vi at bruge det korte overordnede link lekon.dk/FORMS, som samler alle formularerne ét sted – også for at undgå problemer, hvis vi flytter lidt rundt på dem.

»Til top

Kan jeg få online formularer implementeret på mit eget intranet, eller hjemmeside?

Alle formularer kan i princippet integreres i virksomhedens egne systemer. Med dette opnår du at formularer bl.a. kan auto-udfyldes med kundenavn, adr. LOGO, mv. En sådan løsning er kompliceret og kræver at du kontakter en IT-programmør eller lignende.

Vi kan måske hjælpe dig med denne løsning, men det kræver en indledende undersøgelse af din virksomheds systemer, før vi kender omfanget af opgaven. På baggrund af denne undersøgelse kan vi vurdere om vi har kompetencerne, eller om vi skal henvise dig til en af vores samarbejdspartnere.

»Til top

 

Jens Kjærulff

Jens Kjærulff

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

LEDOC SYSTEM

Ledoc er et online system, der skaber overblik over din virksomheds samlede kvalitetsledelse herunder dine dokumenter, medarbejderkompetencer, udstyr, status på opgaver, leverandører m.v.