Team Lekon

Vi står sammen om at hjælpe dig!

TEAM LEKON

John Mandrup

John Mandrup

Partner, Adm. direktør, Chefkonsulent

John har udarbejdet og implementeret et utal af ledelsessystemer indenfor både miljø- arbejdsmiljø & kvalitetsområdet. John udviser stor fordybelse i sin arbejdsmetode og evner i stor grad at aflæse og sætte ord på kunders behov, for herefter at indfri disse.

Jens Kjærulff

Partner, Innovationsdirektør og Chefkonsulent

Jens har en bred erfaring med ledelsessystemer og har implementeret et hav af systemer i forskellige brancher, for både store og små virksomheder. Jens udviser et stort engagement, og har en kreativ tilgang til problemløsning på alle niveauer.

Peter Wieland

Chefkonsulent

Peter er en erfaren chefkonsulent og arbejder med implementering og vedligeholdelse af kvalitetsledelsessystemer. Med mange års erfaring fra brandområdet har Peter teknisk indsigt og erfaring med rådgivning & inspektion.

Ole Hansen

Kvalitets- og arbejdsmiljøkonsulent

Ole har mange års erfaring inden for ledelse og kvalitetsledelse i bil-industrien og forsvaret samt lang erfaring med arbejdsmiljøloven. Han evner at kortlægge og skabe fundament for handling på kvalitets- og arbejdsmiljørelaterede udfordringer.

Mette Frost

Ledelses- & Stresscoach og Kvalitetskonsulent

Mettes store passion er menneskers interaktion. Forståelsen af hvordan mennesker påvirker hinanden til, at gøre det de gør. Det er den passion og nysgerrighed hun inddrager i sit arbejder som ledelsescoach, stresscoach og kvalitetskonsulent.

Simone Løje Maigaard

Kvalitetskonsulent

Simone arbejder med udvikling og implementering af ledelsessystemer. Simone brænder for strategiarbejde og kan med sin analytiske tilgang bidrage til strategi- og organisationsudvikling tilpasset virksomhedens aktiviteter.

Thomas Mortensen

Kvalitetskonsulent

Thomas har bred erfaring med både udarbejdelse og effektiv drift af ledelsessystemer. Thomas brænder for at skabe effektive arbejdsprocesser for den pågældende kunde og se de resultater, det bringer med sig.

John Warni Hansen

Kvalitetskonsulent

John har en faglig baggrund og årelang erfaring inden for både el, brand og sikring. John har et naturligt fokus på optimering og bruger sin faglige viden til at løfte virksomheder på systemfagligt niveau og på den måde bidrage til en positiv udvikling.

Konsulent Henrik Petersen Lekon Rådgivning

Henrik Petersen

Chefkonsulent

Henrik har bred erfaring med både opbygning og implementering af ledelsessystemer for virksomheder i forskellige brancher. Henrik brænder for at skabe effektive processer, reducere spild og skabe god kvalitet hos kunden.

Mette Petersen Lekon Rådgivning

Mette Petersen

Chefkonsulent

Mette har erfaring inden for projektstyring, ledelse og kommunikation og har hjulpet mange virksomheder med at styrke deres CSR-profil. Mette har fokus på bæredygtig udvikling og på at skabe en god og overskuelig implementeringsproces for kunden.

Flemming Kildevæld Madsen

Kvalitetskonsulent

Flemming har mange års erfaring inden for konsulentverdenen og har tidligere arbejdet med både inspektion, audit og procesoptimering på ledelsesniveau samt koordinering og kvalitetssikring. Flemming varetager en stor del af vores jyske kunder.

Henning Bøllehuus

El-faglig underviser

Henning Bøllehuus er uddannet el-installatør og Lead auditor, og har en lang række spændende ansættelser på sit CV, både som underviser, auditor og som selvstændig. Henning gennemført utallige foredrag omkring el-installationer og el.sikkerhed.

Michelle Taarnberg

Administration og support

Michelle har mange års erfaring med kundeservice på tværs af brancher og står klar til at hjælpe kunden videre. Hun er knivskarp inden for systemopsætning og -tilpasning og vil supplere Regitze på både Ledoc support og administration.    

Ledoc support

Regitze Linderskilde

Administration og support

Regitze er ansvarlig for vores Ledoc support og endvidere står for en lang række administrative opgaver. Regitze er vores Ledoc specialist og gennemfører også Ledoc undervisning og systemtilpasning.

Michella Appelquist

Kursusansvarlig

Michella er uddannet i litteraturvidenskab og jonglerer med både ord, billeder og video i forbindelse med vores digitale markedsføring. Derudover er Michella ansvarlig for vores e-learning kurser såvel som fysiske kurser, der afholdes her i huset.

Hjemmeside_Amalie

Amalie Skovsø Rasmussen

Marketingansvarlig

Amalie er uddannet i kommunikation og marketing. Hun står for hjemmeside, nyhedsbreve, sociale medier samt digital markedsføring generelt.

Cecilie Ukte

Administration, e-learning og marketing

Cecilie er uddannet i Visuel Kultur. Hun arbejder i administrationen og assisterer i e-learning og markedsføring.