Skal I også sættes ind i de nye installationsbekendtgørelser? Lekon hjælper jer godt i gang med fyraftenskurser i Kolding og Aalborg
Hos Lekon Rådgivning har vi oplevet stor efterspørgsel på vores fyraftenskurser om de nye installationsbekendtgørelser. Derfor har vi nu også planlagt kurser i hhv. Kolding og Aalborg. Vil du med? 

Datatilsynet har skærpet reglerne i forhold til at sende personoplysninger. her kan du læse om, hvad det betyder for dig - og om hvordan vi kan hjælpe dig!
Den 25. maj 2018 trådte GDPR i kraft, og hos Lekon Rådgivning sørger vi for hele tiden at have fingeren på pulsten ift. ændringerne i den ny gældende databeskyttelsesforordning. I 2019 er en række skærpelser trådt i kraft - og de er med stor sandsynliged relevante for dig.

Hermed servicemeddelelse for autoriserede EL, VVS, GAS og KLOAK virksomheder.

Sikkerhedsstyrelsen har revideret 6 bekendtgørelser, hvoraf nogle af disse er referencegrundlaget for dit KLS system. Bekendtgørelserne er anført sidst i denne nyhed. Revisionen har alene betydning for virksomheder under autorisationsområdet, herunder (EL, VVS, GAS og KLOAK) og medfører at KLS systemets håndbog skal opdateres ved førstkommende lejlighed.

Fejlene er mine hemmeligheder

Det er såre simpelt: Vi laver fejl. Alle sammen.

APV er en lovpligtig undersøgelse af arbejdspladsens arbejdsvilkår og trivsel. Min. hvert 3. år skal virksomheden undersøge arbejdsmiljøets tilstand, ved at spørge medarbejderne om de oplever problemer med f.eks. den daglige arbejdsplads, samspil med kollegaer, ledere og samarbejdspartnere, arbejdstid og mængde, kemikalier eller maskiner.

Side 1 ud af 3
Client Logo 1
Client Logo 2
Client Logo 3
Client Logo 4
Logo-di
Logo-dtu
Logo-unoco
Logo-frederiksberg-kommune
Logo-nordelektro
Logo-weber
Logo-valsemoellen
Logo-novozymes
El-gruppen-reference
ReferenceLogoFors
ReferenceLogoHH
ReferenceLogoDVI1
ReferenceLogoInLite
ReferenceLogoJES

LEDOC SYSTEM

Ledoc er et online system, der skaber overblik over din virksomheds samlede kvalitetsledelse herunder dine dokumenter, medarbejderkompetencer, udstyr, status på opgaver, leverandører m.v.

VÆLG KATEGORI