Hermed servicemeddelelse for autoriserede EL, VVS, GAS og KLOAK virksomheder.

Sikkerhedsstyrelsen har revideret 6 bekendtgørelser, hvoraf nogle af disse er referencegrundlaget for dit KLS system. Bekendtgørelserne er anført sidst i denne nyhed. Revisionen har alene betydning for virksomheder under autorisationsområdet, herunder (EL, VVS, GAS og KLOAK) og medfører at KLS systemets håndbog skal opdateres ved førstkommende lejlighed.

Fejlene er mine hemmeligheder

Det er såre simpelt: Vi laver fejl. Alle sammen.

APV er en lovpligtig undersøgelse af arbejdspladsens arbejdsvilkår og trivsel. Min. hvert 3. år skal virksomheden undersøge arbejdsmiljøets tilstand, ved at spørge medarbejderne om de oplever problemer med f.eks. den daglige arbejdsplads, samspil med kollegaer, ledere og samarbejdspartnere, arbejdstid og mængde, kemikalier eller maskiner.

Så sent som i dag, fik vi en henvendelse fra en virksomhed, der står overfor re-certificering, men som endnu ikke er opgraderet til ISO 9001:2015.

NU HAR DU MULIGHEDEN FOR AT BLIVE EN DEL AF EN AF DANMARKS BEDSTE KONSULENTVIRKSOMHEDER!
HOS LEKON RÅDGIVNING UDVIDER VI OG SØGER EN KVALITETSKONSULENT TIL VORES TEAM MED KONTOR I ROSKILDE.

Side 1 ud af 5
Client Logo 1
Client Logo 2
Client Logo 3
Client Logo 4
Logo-di
Logo-dtu
Logo-unoco
Logo-frederiksberg-kommune
Logo-nordelektro
Logo-weber
Logo-valsemoellen
Logo-novozymes
El-gruppen-reference
ReferenceLogoFors
ReferenceLogoHH
ReferenceLogoDVI1
ReferenceLogoInLite
ReferenceLogoJES

LEDOC SYSTEM

Ledoc er et online system, der skaber overblik over din virksomheds samlede kvalitetsledelse herunder dine dokumenter, medarbejderkompetencer, udstyr, status på opgaver, leverandører m.v.