Det har indtil nu, takket være 75%-reglen, været mere enkelt at dimensionere i Danmark end i resten af EU. Men den 1. januar 2020 blev denne regel afskaffet, så i dag skal dimensionering ske med udgangspunkt i nye regler.
 
Tip en 13'er og få svaret med det samme!
 

Der florerer mange misforståelser og fordomme om stress...
Man er stresset, når man har travlt. Det kun er de svage, der bliver stressede. Stærke og handlekraftige mænd bliver ikke ramt af stress. Det er et vilkår for selvstændige at leve under et konstant pres. Stress opstår kun i og af arbejdslivet. Stress handler bare om, at man skal tage sig sammen.

Alle disse misforståelser kan gøre det svært at snakke højt om ens bekymringer om stress, eller om tilstedeværelsen af deciderede faresignaler. 

Vi har netop lanceret vores nye L-AUS e-learning kursus!

Kurset er har fået et helt nyt udtryk og er opdateret efter de nye bestemmelser i DS/EN 50110-1 og bekendtgørelse 1082.

 

Alle danske virksomheder skal pr. 1. juli 2019 udarbejde en kemisk APV - også din!

Er du bekendt med de nye krav for din virksomheds dokumentation for brug af kemikalier?


Danmark ligger i top tre over lande i Europa, som oplever flest ulykker med kemikalier. Derfor har Arbejdstilsynet iværksat en række tiltag, som har til formål at mindske antallet af kemikalieulykker.

Vi hjælper dig med at få styr på de nye regler. 

Side 1 ud af 6

LEDOC SYSTEM

Ledoc er et online system, der skaber overblik over din virksomheds samlede kvalitetsledelse herunder dine dokumenter, medarbejderkompetencer, udstyr, status på opgaver, leverandører m.v.

VÆLG KATEGORI