Nye Fyraftenskurser i Kolding og Aalborg

Skal I også sættes ind i de nye installationsbekendtgørelser? Lekon hjælper jer godt i gang med fyraftenskurser i Kolding og Aalborg
Hos Lekon Rådgivning har vi oplevet stor efterspørgsel på vores fyraftenskurser om de nye installationsbekendtgørelser. Derfor har vi nu også planlagt kurser i hhv. Kolding og Aalborg. Vil du med? 

Kurset er et intensivt introduktionskursus, der guider dig gennem de væsentligste forskelle på det eksisterende afsnit 6 og den kommende afløser.

Kurset er opbygget således, at I aktivt kommer til at kigge i Installationsbekendtgørelsen, og de tilhørende standarder, med henblik på at finde den mest optimale og tilladte installationsmetode.

Vi har bøger og undervisningsmateriale liggende til kurset, så I behøver ikke at gøre andet end at tilmelde jer og møde op.

For at holde kurset intensivt, og for at sikre at alle får størst mulig udbytte af kurset, vil der være en deltagerbegrænsning på maks 10 personer.

Pris kr. 1.695 + moms, inkl. kaffe, vand og sandwich.

Aalborg (Skørping)
Tirsdag d. 19. marts
Onsdag d. 8. maj

Kolding
Tirsdag d. 12. marts
Tirsdag d. 28. maj

Roskilde
Onsdag d. 10. april
Tirsdag d. 14. maj

Aarhus
Tirsdag d. 19. februar
Onsdag d. 20. marts
Tirsdag d. 16. april
Onsdag d. 22. maj

Ønsker du et kursus i de nye installationsbestemmelser?
Så ring til Henning Bøllehuus på tlf. 60212077 eller gå herind og tilmeld dig kurset.

Jens Kjærulff

Jens Kjærulff

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

LEDOC SYSTEM

Ledoc er et online system, der skaber overblik over din virksomheds samlede kvalitetsledelse herunder dine dokumenter, medarbejderkompetencer, udstyr, status på opgaver, leverandører m.v.

VÆLG KATEGORI