Lekon Mobil logo

Lekon har fået en ny samarbejdspartner

Lekon samarbejder nu med iKontrol

Hos Lekon går vi så langt, vi kan, for at hjælpe dig godt på vej mod udvikling og en stærk præstation på kvalitetsbarometret. 

- og når vi ikke kan gå længere, har vi teamet op med en kompetent samarbejdspartner, som kan. 

Vi er specialister i kvalitetsledelse, men vi vil også gerne hjælpe dig videre, når du har brug for rådgivning eller løsninger, som ligger uden for vores område.
Derfor samarbejder vi nu med den danske virksomhed iKontrol, som tilbyder ydelser, vi kan stå inde for. 

 

HVEM ER IKONTROL?

iKontrol er en dansk virksomhed, som tilbyder en brugervenlig løsning til digital kvalitetssikring og fotodokumentation, som er nem at administrere ude hos kunden.

Med iKontrol kan du samle din kvalitetssikring og afslutte dine registreringer i én arbejdsgang. Systemet består af et administrationssystem og en app til både iOS og Android, og det er bygget op omkring en række standardmoduler, som kan tilkøbes på licensbasis efter behov. Du er altså ikke tvunget til at købe alle moduler - iKontrol hjælper dig også gerne med specialløsninger. 

 

HVORFOR OG HVORDAN SAMARBEJDER VI?

Kvalitet i fokus! Formålet med vores samarbejde er at gøre det nemmere for vores kunder at sikre høj kvalitet hele vejen rundt: både i virksomhedens overordnede kvalitetsledelse og i kvalitetssikringen af de enkelte arbejdsopgaver. 

Vores speciale er din virksomheds kvalitetsledelse - for eksempel det at sikre effektive processer og give dig et overblik over muligheder og risici i din virksomhed - og i kraft af vores samarbejde med iKontrol, er du som kunde nu også sikret en bedste løsning i forhold til din kvalitetssikring. 

Vi bevæger os på forskellige områder inden for kvalitetsstyring: Lekon udformer ledelsessystemet og hjælper dig med at implementere det, vi bevæger os altså i figurens to øverste cirkler. iKontrols system gør det muligt for dine medarbejdere at foretage enkel kvalitetssikring ude hos kunden via en app, essensen af figurens nederste cirkel.

 

Tilsammen kan vi rådgive dig på hele kvalitetsområdet.

 

Jens Kjærulff

Jens Kjærulff

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

LEDOC SYSTEM

Ledoc er et online system, der skaber overblik over din virksomheds samlede kvalitetsledelse herunder dine dokumenter, medarbejderkompetencer, udstyr, status på opgaver, leverandører m.v.

VÆLG KATEGORI