Der kommer en ny ISO 9001:2015 standard! Og Lekon Rådgivning har fået nyt kursuskatalog!

Som du måske allerede er opmærksom på, så er der kommet en opdatering af DS/EN ISO 9001:2008 standarden, så den nu hedder DS/EN ISO 9001:2015.

Vær opmærksom på, at I senest den 15. september 2018 skal have jeres ledelsessystem opdateret og certificeret efter den nye standard, idet alle certifikater baseret på DS/EN ISO 9001:2008 efter denne dato er ugyldige.

Er du samtidig også certificeret AIA-installatør, er der også kommet en opdatering af F&P’s kravspecifikation indenfor dette område. Kravet til at opdatere ledelsessystemet til denne kravspecifikation er den førstkommende recertificering, hvilket er når jeres nuværende certifikat skal fornys.

Er du i tvivl om, hvordan disse ændringer har indflydelse på din virksomhed, kan Lekon Rådgivning tilbyde følgende kursus:

Udklip

Hvorfor ISO 9001 certificering?

Hvis du går og overvejer at lade din virksomhed ISO 9001 certificere, og måske mangler de sidste gode argumenter, så se her. Med en ISO 9001 certificering er du sikker på at opleve meget klare fordele som blandt andet:

  • I får et kvalitetssystem og overblik over alle processerne.
  • I kan til enhver tid dokumentere, hvad der er foregået.
  • I får en opfattelse af, hvorvidt kunderne er tilfredse.
  • I får selv bedre styr på jeres leverandører.
  • I får fuld kontrol over, hvilke kompetencer i har, og hvilke i måske skal tilstræbe at få.
  • Endelig er i blandt de udbydere på markedet, som må byde med på større offentlige udbud samt projekter med krav fra Forsikring og Pension.

Hvor kan jeg lære mere?

Lekon Rådgivning har i samarbejde med E akademi udviklet et helt nyt kursuskatalog, som vi selv er meget stolte af. Vi har udviklet mange nye kurser, og vi kan bl.a. tilbyde dig undervisning i den nye ISO 9001:2015 standard. På kurset kommer vi, blandt meget andet, ind på hvordan du konverterer dit system fra 2008 udgaven til den nye 2015 udgave, hvilke væsentlige ændringer der er, og så sørger vi for, at du helt generelt får stillet skarp på dit ISO 9001 kvalitetsledelsessystem. Du kan læse meget mere om ISO 9001:2015 kurset lige her. Du skal selvfølgelig også være velkommen til, at se hele vores udbud af kurser igennem!

 

John Mandrup

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Client Logo 1
Client Logo 2
Client Logo 3
Client Logo 4
Logo-di
Logo-dtu
Logo-unoco
Logo-frederiksberg-kommune
Logo-nordelektro
Logo-weber
Logo-valsemoellen
Logo-novozymes
El-gruppen-reference
ReferenceLogoFors
ReferenceLogoHH
ReferenceLogoDVI1
ReferenceLogoInLite
ReferenceLogoJES