Peter W. Steffensen

peter steffensenKompetence

Peter er erfaren chefkonsulent og arbejder primært med implementering og vedligeholdelse af kvalitetsledelsessystemer i den tekniske branche. Peter har mange års erfaring fra brandområdet og har stor teknisk indsigt og mange års erfaring med rådgivning & inspektion. Peters erfaring i en branche med omfattende krav til dokumentation, har gjort ham i stand til at identificere simple og effektive løsninger på enhver situation. Peter sikre igennem sine kompetencer og arbejdsområde, at Lekon løsninger altid udfordres og derved altid efterlever nyeste lov- og myndighedskrav. 

Værd at vide

Peter er en enormt struktureret person og udviser både struktur i arbejdsliv og privaten. Peters indgroede struktur sikrer at både hundeluftning, fritidsaktiviteter og familieoplevelser aldrig er overladt til tilfældigheder. Denne egenskab sikrer det bedste udbytte i enhver situation.

Den skæve

Peter kan simpelthen ikke forstå at en bilforhandler kan finde på at opgive en bils brændstoføkonomi til 22,6 liter pr. kilometer, når den i virkeligheden kun kan køre 21,921 kilometer literen. 

Kontakt

Mail: pws@lekon.dk
Mobil: 3133 1169

Logo 2C 28px R

Client Logo 1
Client Logo 2
Client Logo 3
Client Logo 4
Logo-di
Logo-dtu
Logo-unoco
Logo-frederiksberg-kommune
Logo-nordelektro
Logo-weber
Logo-valsemoellen
Logo-novozymes
El-gruppen-reference
ReferenceLogoFors
ReferenceLogoHH
ReferenceLogoDVI1
ReferenceLogoInLite
ReferenceLogoJES