Lekon Mobil logo

Job & Karriere

Vi siger ikke nej til Danmarks dygtigste medarbejdere ...

Ønsker du at blive en del af Lekon Rådgivning?

Vi siger ikke nej til danmarks dygtigste medarbejdere...

Hos Lekon Rådgivning går vi højt op i at være en attraktiv arbejdsplads, og har fokus på at tiltrække, udvikle og beholde vores medarbejdere.

Som medarbejder i Lekon Rådgivning er det vigtigt for os, at du ønsker at være en del af vores virksomheds fremtid – og kan se dig selv som en aktiv bidragsyder til vejen derhen. Vi vil sikre, at dine faglige og personlige kompetencer bliver udviklet i takt med dine, og virksomhedens behov. Vi vil gøre det yderste for at identificere dit potentiale, og styrke det yderligere.

Hos Lekon Rådgivning arbejder vi som et team, og det er vigtigt for os at du er teamspiller, og at du er med til at opretholde en kultur, hvor vi støtter hinanden, samarbejder, og bidrager med et godt humør og en flexibel indstilling.

Vi ser positivt på uopfordrede ansøgninger, og er altid klar til at høre om hvordan du ser dig selv være med til at gøre vores virksomhed et endnu bedre sted at være, og et større aktiv for vores kunder.

Uopfordrede ansøgninger sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og mærkes "Uopfordret ansøgning".

 

Ledige stillinger hos Lekon Rådgivning
Klik på stillingen for at læse mere.

Kvalitetskonsulent

Kvalitetskonsulent med elfaglig baggrund

Arbejdsmiljøkonsulent 

 

 

John Mandrup

John Mandrup

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

LEDOC SYSTEM

Ledoc er et online system, der skaber overblik over din virksomheds samlede kvalitetsledelse herunder dine dokumenter, medarbejderkompetencer, udstyr, status på opgaver, leverandører m.v.