Lekon Mobil logo

Tidligere praktikanter

Aqib Hameed

Aqib har været i praktik hos Lekon fra Januar til April 2017.

"Min praktik hos Lekon har været en meget lærerig oplevelse og har givet mig en masse erhvervserfaring, som jeg kan tage med mig.

Da jeg ingen reél arbejdserfaring havde før jeg kom til Lekon, gjorde det et stort indtryk på mig, at Lekon fra dag ét af har taget hånd om mig og været en stor hjælp under hele forløbet. De har været interesseret i mine interesser, og været interesseret i, at udforme og tilrettelægge mine arbejdsopgaver efter min egen interesse på en måde, hvor det gav værdi for begge parter.
Meget af tiden har jeg arbejdet alene hvilket jeg ikke har prøvet særlig meget af i løbet af mit studie. Ved, at Lekon havde tillid til at jeg kunne arbejde selvstændigt, fik jeg udviklet en række kompetencer i løbet af den proces. Da Lekon gav mig frie rammer med få krav, medførte det at jeg selv skulle stå for struktureringen af mine opgaver. Dette gjorde, at jeg blev bedre til at håndtere selvstændige opgaver og holde mig selv kørende, med relevante opgaver hele tiden.

Lekon har givet mig muligheden for, at tage ud til virksomheder der beskæftiger sig med Lean, som jeg har interesse i, og har kendskab til fra mit studie. Dette har været en kæmpe oplevelse for mig da jeg har fået muligheden for, at opleve den Lean teori som jeg har kendskab til fra mit studie, blive udført i praksis hos virksomhederne.

Lekon som virksomhed er et sted man kan føle sig hjemme. Alle medarbejdere er flinke og rare mennesker, som er sociale og altid klar til at give en hjælpende hånd."

Aqib Hameed
Produktionsteknolog studerende, KEA Københavns erhversakademi

Jens Kjærulff

Jens Kjærulff

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

LEDOC SYSTEM

Ledoc er et online system, der skaber overblik over din virksomheds samlede kvalitetsledelse herunder dine dokumenter, medarbejderkompetencer, udstyr, status på opgaver, leverandører m.v.