Lekon Mobil logo

TEAM LEKON

Vi står sammen om at hjælpe dig!

John Mandrup
John MandrupPartner, Adm. direktør, Chefkonsulente: jm@lekon.dk | t: 4676 7111
John har udarbejdet og implementeret et utal af ledelsessystemer indenfor både miljø- arbejdsmiljø & kvalitetsområdet. John udviser stor fordybelse i sin arbejdsmetode og evner i stor grad at aflæse og sætte ord på kunders behov, for herefter at indfri disse.
Jens Kjærulff
Jens Kjærulff Partner, Innovationsdirektør og Chefkonsulente: jkk@lekon.dk | t: 4676 7111
Jens har en bred erfaring med ledelsessystemer og har implementeret et hav af system variationer i forskellige brancher, for både store og små virksomheder. Jens udviser et stort engagement, og har en kreativ tilgang til problemløsning på alle niveauer.
Peter Wieland
Peter WielandChefkonsulente: pw@lekon.dk | t: 3133 1169
Peter er en erfaren chefkonsulent og arbejder med implementering og vedligeholdelse af kvalitetsledelsessystemer. Med mange års erfaring fra brandområdet har Peter teknisk indsigt og erfaring med rådgivning & inspektion.
Mette Frost
Mette Frost Ledelses- & Stresscoach og Kvalitetskonsulente: mf@lekon.dk | t: 3121 2966
Mettes store passion er menneskers interaktion. Forståelsen af hvordan mennesker påvirker hinanden til, at gøre det de gør. Det er den passion og nysgerrighed hun inddrager i sit arbejde som ledelsescoach, stresscoach og kvalitetskonsulent.
Henning Bøllehuus
Henning BøllehuusEl-faglig undervisere: hb@lekon.dk | t: 6021 2077
Henning Bøllehuus er uddannet El-installatør og Lead auditor, og har en lang række spændende ansættelser på sit CV, både som underviser, auditor og som selvstændig. Henning gennemført utallige foredrag omkring el-installationer og el.sikkerhed.
Ole Hansen
Ole HansenKvalitets- og arbejdsmiljøkonsulente: oh@lekon.dk | t: 5359 3066
Ole har mange års erfaring inden for ledelse og kvalitetsledelse i bil-industrien, forsvaret og arbejdsmiljøloven. Han kan kortlægge og sætte ord og handling på kvalitet- og arbejdsmiljørelaterede forbedringer og problemer.
Simone Maigaard
Simone MaigaardKvalitetskonsulente: sm@lekon.dk | t: 4676 7111
Simone arbejder med udvikling og implementering af ledelsessystemer. Simone er uddannet cand.soc i virksomhedsledelse og har speciale i strategi og organisationsudvikling. Simone brænder for strategiarbejde og kan med sin analytiske tilgang bidrage til strategi- og organisationsudvikling tilpasset virksomhedens aktiviteter.
Thomas Mortensen
Thomas MortensenKvalitetskonsulente: tm@lekon.dk | t: 2478 4201
Thomas har bred erfaring med både udarbejdelse og effektiv drift af ledelsessystemer. Hans erfaring med at drifte et system på daglig basis gør ham i stand til at sætte sig i ejerens sted - han har nemlig selv siddet der! Thomas brænder for at skabe effektive arbejdsprocesser for den pågældende kunde og se de resultater, det bringer med sig.
Regitze Linderskilde
Regitze LinderskildeAdministration og supporte: rl@lekon.dk t: 46767111
Regitze er ansvarlig for vores Ledoc support og endvidere står for en lang række administrative opgaver. Regitze er vores Ledoc specialist og gennemfører også Ledoc undervisning og systemtilpasning.
Michella Appelquist
Michella AppelquistMarkedsførings- og kursusansvarlige: ma@lekon.dk | t: 2018 8997
Michella arbejder med markedsføring af vores produkter og vores tilstedeværelse på de sociale medier. Michella er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab og har en passion for tekstproduktion, som hun udlever i forbindelse med markedsføring og via udarbejdelse af produktmateriale. Michella er derudover ansvarlig for både vores fysiske og e-learning kurser.
Peter Søgaard
Peter SøgaardSalgskonsulente: ps@lekon.dk | t: 5149 7258
Peter har en juridisk baggrund og kommer med en HD i organisation og ledelse i rygsækken. Peter har stor erfaring med salg; han formår i høj grad at læse kundens behov og komme med reelle bud på, hvilke af vores ydelser der kan skabe størst værdi hos kunden. Peter drives af at give kunden det bedste udgangspunkt for en god og effektiv hverdag.

LEDOC SYSTEM

Ledoc er et online system, der skaber overblik over din virksomheds samlede kvalitetsledelse herunder dine dokumenter, medarbejderkompetencer, udstyr, status på opgaver, leverandører m.v.