Privatlivspolitik

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger 

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af aftale/kontrakt

I forbindelse med indgåelse af aftale om samarbejde med Lekon Rådsgivning ApS (se kontaktoplysninger nedenfor) har du oplyst en række personoplysninger, herunder særligt

 Dit/jeres navne
 Dit/jeres arbejdsadresser
 Dit/jeres e-mailadresser
 Dit/jeres telefonnumre
 Øvrige kontaktoplysninger 

Vi behandler disse personoplysninger i forbindelse med vores samarbejde, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af aftalen – det vil sige udføre, kontrollere, dokumentere arbejdet (produkter og ydelser).

DATASIKKERHED

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til håndtering af data og har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

OPLYSNING, INDSIGELSE, ÆNDRING, DATAPORTABILITET OG SLETNING

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Lekon Rådgivning ApS
Penselstrøget 30
4000 Roskilde
CVR-nr. 29833230
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du krav på at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller dataportabilitet, er du velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger vil blive slettet efter 5 år efter dit køb, da vi er forpligtet til at gemme oplysningerne i 5 år i medfør af bogføringsloven.
Hvis du ønsker at klage over Lekon Rådgivnings behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Client Logo 1
Client Logo 2
Client Logo 3
Client Logo 4
Logo-di
Logo-dtu
Logo-unoco
Logo-frederiksberg-kommune
Logo-nordelektro
Logo-weber
Logo-valsemoellen
Logo-novozymes
El-gruppen-reference
ReferenceLogoFors
ReferenceLogoHH
ReferenceLogoDVI1
ReferenceLogoInLite
ReferenceLogoJES