Forretningsudvikling

Sæt skub i udvikling i din forretning med coaching, teambuilding og events...

Vi sætter fokus på at du kan opnå dine mål!

Vi ved, at coaching er et godt værktøj til, at få fokus på de rette udfordringer i dit team og din virksomheds hverdag. Forestil dig at en professionel, uvildig person kan se på dig og din forretning med helt friske øjne, og som alene har til hensigt, at sætte fokus på de ting som du mener er vigtige.

Er det vigtigt for dig og din virksomhed at?
  • Formulere mål, forfølge dem og derved skabe resultater?
  • Udvikle din virksomhed med udgangspunkt i det der er vigtig for dig?
  • Skabe god balance mellem arbejde og fritid?
  • Blive bedre til at prioritere og til at planlægge din tid og anvende dine ressourcer?
  • Afklare egne styrker og udviklingsområder, for dig personligt og for din virksomhed?

- Så hjælper vi dig gerne med at komme i gang!

Ved at investere i dig selv, skaber du de bedste vilkår for din virksomhed!

Du kender din virksomheds udfordringer og potentiale - og du har ressourcerne til at gennemføre dine drømme og mål. I en positiv dialog afdækker vi, hvor du og din virksomhed har behov for forandring og ønsker at sætte nye mål. Vi finder frem til dine og din virksomheds udfordringer og muligheder. Sammen lægger vi en plan for, hvordan du kan nå dine mål, og dermed udvikle dig og din virksomhed i den retning du ønsker.

  • Leder Coaching er en effektiv metode til at skabe vedholdende forandringer og målbare resultater på den – korte, mellemlange og lange bane.
  • Leder Coaching kommer ”hele vejen” rundt om dig og din virksomhed, alle vigtige fokusområder bliver vendt. Du får indsigt og ser nye handlingsmuligheder.
  • Leder Coaching giver dig garanti for resultater - vi indgår et gensidigt forpligtende fælleskab hvor nøgleordene er samarbejde, aftaler og indsatser.
Coaching sessionerne er din tid, hvor du kan have fokus på dig selv og din virksomhed!

Den rette fokus, forudsætter dialog som er båret af, og baseret på tillid og fortrolighed. Du bliver udfordret til at finde egne ressourcer og anvende dem på den måde, der er mest hensigtsmæssig, i forhold til de mål du vil nå for dig og din virksomhed. Du bliver bevidst om, hvad der har gjort det muligt for dig at nå nogle mål, og hvad der har forhindret dig i at nå andre mål. Sessionerne giver dig tid til at finde muligheder og handle på dem, så du følger den rigtige vej.


Læs mere om vores forretningsudviklings tilbud!
 

Start i dag og kontakt Lekon Rådgivning:

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | Tel: +45 4676 7111

 

#forretningsudvikling #coaching #event #teambuilding #mus

Mette Frost

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.