Lekon Mobil logo

Vores ydelser

Når din virksomhed er vores kerneydelse!

Når din virksomhed er vores kerneydelse!

Vores vision og målsætning

Vores vision er, at yde markedets bedste rådgivning og levere de bedste produkter indenfor vores forretningsområde. Vi bestræber os på at være markedets bedste rådgiver. Det stiller store krav til vores evne til at afdække dine nuværende og fremtidige behov samt finde frem til dén løsning, der passer netop dig bedst. Vi skal skabe sammenhæng mellem pris, kvalitet og leveringstid i et miljø, hvor vores kunder ikke altid selv kan sætte ord på, hvor de er i dag, og hvor de vil ende.

Vores kerneydelse og kompetenceområde

Vores kernekunder, og dermed kerneydelse, er virksomheder indenfor den tekniske branche og omfatter primært virksomheder indenfor:

  • Håndværkerbranchen
  • Teknisk produktion
  • Teknisk service

Vores mål er, at overgå kundens forventninger. Vi har et internt miljø i virksomheden, hvor vi sikrer at vi er på forkant med markedets globale udvikling. Vi er leveringsdygtige i præcist den løsning og kombination, som der er behov for. Vi er specialister i at udvikle ledelsessystemer, som nemt kan integreres med hinanden. Vi ved, at ledelsessystemer kun er rigtig effektive, hvis de er understøttet af de rigtige systemer og er implementeret i virksomheden. Vores løsninger skal altid kunne være afsæt for en virksomheds yderligere udvikling og således også være tilpasset til den globalisering, der præger vores verden. 

 

 

Rammesystemer - når den simple løsning også skal være den rigtige

Vi ved, at ledelsessystemer bliver mere og mere udbredt i Danmark, og at der er mange rådgivere, brancheforeninger og tekniske grupper som udvikler og leverer rammesystemer. Lekon har også udviklet et rammesystem for de virksomheder, der ikke har det store budget til ledelsessystemet. Rammesystemet er udviklet, så det passer til enhver virksomhed, uanset størrelse og forretningsområde, og kan nemt tilpasses. Det er vigtigt for os, at vi varetager tilpasningen, så arbejdsopgaven hviler på vores skuldre.

Vi mener selv, at vores ledelsessystem er markedets bedste og det mest sammenhængende og fleksible system som tilbydes i Danmark. Vores rammesystem er ikke bare et system, men et afsæt for fremtidig forretningsudvikling, effektivisering og certificeringer. Vores rammesystem understøttes af en række tillægsydelser, som kan vælges efter behov.

Vi laver ledelsessystemer indenfor:
  • Kvalitetsledelsessystemer (KLS systemer for håndværkere)
  • Kvalitetsledelsessystemer (ISO 9001)
  • Miljøledelsessystemer (ISO 14001)
  • Arbejdsmiljøledelsessystemer (ISO 45001 - før OHSAS 18001)
  • Energiledelsessystemer (ISO 50001)

Vi laver ledelsessystemer indenfor de grundlæggende ledelsesstandarder, men er ikke kun begrænset til disse.

Start i dag og kontakt Lekon Rådgivning:

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | Tel: +45 4676 7111

 

#ledelsessystemer #klssystemer #iso9001 #iso14001 #ohsas18001 #iso50001

John Mandrup

John Mandrup

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

LEDOC SYSTEM

Ledoc er et online system, der skaber overblik over din virksomheds samlede kvalitetsledelse herunder dine dokumenter, medarbejderkompetencer, udstyr, status på opgaver, leverandører m.v.