Moviestar - den røde løber

en dag som movistar & instruktør

Kender du dine medarbejdere, kollegaer og det øvrige lederteam i virkeligheden?

Du vil blive overrasket hvor mange talenter der skjuler sig i dine kollegaer - Talenter som ikke kommer til udtryk i en travl hverdag, når man befinder sig i sine vante roller. Det er først når du oplever dine kollegaer- og dig selv på udebane, de forskelligartede kompetencer kommer til udtryk. 

Prøv en dag som moviestar & instruktør og producer din egen film. Du vil blive overrasket over, hvor godt et resultat der kan skabes med simple rekvisitter, og standard teknisk udstyr... udstyr som også er tilgængeligt når i kommer hjem. Vi lader kreativiteten komme i spil, og lader dine medarbejdere arbejde i teams som indspiller en film. Filmens tema kan være hvad som helst, men skal passe til din virksomhed og udfordringer.

Lav en reklamefilm, undervisningsfilm, eller en dokumentar om et emne som er på dagsordenen i jeres hverdag... Idéerne er mange og resultatet kan måske endda anvendes når i kommer hjem. 

Sæt Nytænkning, teamarbejde og kreativitet på prøve

I en verden i konstant udvikling, er teams og organisationer under et konstant pres for forandring. Ikke alle teams er gearet til forandringer, da der måske aldrig har været fokus på lære teams at arbejde samme mod et fælles mål. Et veletableret team der kender hinandens styrker og svagheder, og har lært at have respekt for forskelligheder, opnår bedre resultater... både i hverdagen, men også når der er behov for forandring. Tag derfor udfordringen op, og lær dit team at kende på ukendt terræn.

Nyd resultatet i hyggeligt samvær med kollegaerne

Når filmen er produceret, klippet og færdigbearbejdet skal filmen nydes sammen. Her får latteren frit løb og vi hygger med hinanden, og taler om resultatet. Vi reflekterer over vores evner til at arbejde sammen, og forsøger at trække paraleller til hverdagen - vi skal lære af det og blive bedre!

Filmene er nu en del af din virksomheds historie, og kan indgå i mange sammenhænge i fremtiden. 

Fakta

Vi anbefaler at der anvendes 6 timer til dagen. Dels skal vi bruge tid til filmoptagelser og klipning, men der skal også bruges tid til hygge, samvær og reflektion. Vi sørger for grej til at optage og kan også sørge for forplejning, lokaler og sceneri. Vi faciliterer og styrer processen hele vejen og sikrer derved at i får reflekteret over resultatet og bliver et bedre team.
 
Vi glæder os til at se dig og din virksomhed på den røde løber.
Jens Kjærulff

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Client Logo 1
Client Logo 2
Client Logo 3
Client Logo 4
Logo-di
Logo-dtu
Logo-unoco
Logo-frederiksberg-kommune
Logo-nordelektro
Logo-weber
Logo-valsemoellen
Logo-novozymes
El-gruppen-reference
ReferenceLogoFors
ReferenceLogoHH
ReferenceLogoDVI1
ReferenceLogoInLite
ReferenceLogoJES