Den store strateg

Spiller i sammen om strategien

Arbejder dit team i samme retning?... Og kender alle strategien?

Stratego er normalt et brætspil hvor to deltagere sidder over for hinanden med hver 40 brikker. Brikkerne har hver deres militærrang og egenskab. Det gælder om at finde modstanderens fane inden sin egen bliver fundet. Dette kræver en strategi. 

Udendørs stratego spilles af to teams, i et landskab hvor der er mulighed for at gemme sig lidt. Idet der er tale om teams, er der behov for at lægge en strategi for spillet, hvilket gør spillet den ideelle teamøvelse.

Spillet introduceres med debat om din virksomheds værdier, og vi lægger tyngden i debatten på netop dine fokusområder, men også på det enkelte teammedlems viden, færdigheder og kompetence. Spillet er en sjov og aktiv dag, som hurtigt sætter gang i intern konkurrence mellem de 2 teams, og strategien kan hurtigt tage en uventet drejning.

Fakta

Vi anbefaler at der anvendes 4 timer til dagen. Dels skal vi bruge tid til indledende team teori, men der skal også bruges tid til hygge, samvær og reflektion. Vi sørger for forplejning og de idéelle omgivelser. Vi faciliterer og styrer processen hele vejen, og sikrer derved at i får reflekteret over resultatet, og bliver et bedre team.
 
Vi glæder os til at se dig og din virksomhed til en aktiv dag i teamets navn.
 
 
Ole Hansen

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Client Logo 1
Client Logo 2
Client Logo 3
Client Logo 4
Logo-di
Logo-dtu
Logo-unoco
Logo-frederiksberg-kommune
Logo-nordelektro
Logo-weber
Logo-valsemoellen
Logo-novozymes
El-gruppen-reference
ReferenceLogoFors
ReferenceLogoHH
ReferenceLogoDVI1
ReferenceLogoInLite
ReferenceLogoJES