Kundecases

Anker & Nygaard

Læs hvordan Anker & Nygaard fik hjælp fra Lekon Rådgivning til at opnå målet om en ISO 9001-certificering

Udfordring

Lad os starte historien tilbage i februar 2021, hvor Anker & Nygaard ikke havde en ISO 9001-certificering. For Ebbe Nygaard Pedersen, som er medejer af Anker & Nygaard, har det altid været vigtigt, at der er styr på tingene. Han brænder for at sikre en god kvalitet i de løsninger, som han tilbyder sine kunder. Det var afgørende for Anker & Nygaard at have et kvalitetsledelsessystem, som ikke var til at sætte en finger på, og de så muligheden for at arbejde frem imod at få en ISO 9001-certificering. Med det tydelige mål for øje startede jagten på en rådgivende samarbejdspartner, der kunne hjælpe Anker & Nygaard tættere på en certificering.

Løsning

Anker & Nygaard hørte om Lekon Rådgivning gennem en anden virksomhed i branchen, som kunne stå inde for, at rådgivningen var værd at investere i. Efter at have overvejet andre rådgivningspartnere valgte Anker & Nygaard at samarbejde med Lekon Rådgivning grundet det gode ry om godt branchekendskab og kompetente konsulenter. Anker & Nygaard har i samarbejde med Lekon Rådgivning arbejdet med konkrete tiltag inden for risikovurdering, kompetencestyring, leverandørstyring m.m., som har optimeret deres processer og styrket kvalitetssikringen.

Resultat

Vi spoler tiden ca. tre måneder frem til maj 2021, hvor Anker & Nygaard stod med deres ISO 9001-certificering i hånden og stolt kunne fortælle kunder og samarbejdspartnere, at certificeringen var i hus. Ebbe Nygaard Pedersen, som er medejer af Anker & Nygaard, fortæller, at

“Samarbejdet med Lekon Rådgivning og kvalitetskonsulent John Warni har været godt og tilfredsstillende”.
Ebbe Nygaard Pedersen,
Medejer af Anker & Nygaard

Generelt har Ebbe oplevet, at John Warni og Lekon Rådgivning har fingeren på pulsen ift. hvad der rører sig i branchen, og det har han været rigtig glad for.

“John Warni har været god til at holde mig orienteret om, hvad der er fokus på ved tilsyn”.

Anker & Nygaard har den dag i dag et kvalitetsledelsessystem, der fungerer godt for dem, og som hjælper dem med fortsat at sikre, at der er styr på kvaliteten i de ydelser, de tilbyder deres kunder. I 2024 er de blevet re-certificeret i ISO-9001, og det er de rigtig stolte af.

Om Lekon Rådgivning og vores måde at arbejde på

I vores rådgivning er det vigtigt at være i øjenhøjde med vores kunder. Vi mener, at et overskueligt og velimplementeret kvalitetsledelsessystem kan bidrage til en bedre forretning, gladere kunder og gladere medarbejdere. Nogle af de bærende elementer i et godt KLS er at have gode processer for kompetencevurdering, dokumentstyring og leverandørstyring. Det er også vigtigt at have en god metode til at registrere og evaluere afvigelser i virksomheden.

Læs mere her

Bliv klogere på vores rådgivning og hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed tættere på en ISO-certificering.
Læs mere

Vi vil også gerne hjælpe dig tættere på en certificering!

Kontakt os og hør mere!