Samarbejdspartner - iKontrol

Sammen sikrer vi dig de bedste løsninger inden for kvalitetsledelse og -sikring.

iKontrol

HVEM ER IKONTROL?

iKontrol er en dansk virksomhed, som tilbyder en brugervenlig løsning til digital kvalitetssikring og fotodokumentation, som er nem at administrere ude hos kunden. Med iKontrol kan du samle din kvalitetssikring og afslutte dine registreringer i én arbejdsgang. Systemet består af et administrationssystem og en app til både iOS og Android, og det er bygget op omkring en række standardmoduler, som kan tilkøbes på licensbasis efter behov. Du er altså ikke tvunget til at købe alle moduler – iKontrol hjælper dig også gerne med specialløsninger. 

 

HVORFOR OG HVORDAN SAMARBEJDER VI?

Kvalitet i fokus! Formålet med vores samarbejde er at gøre det nemmere for vores kunder at sikre høj kvalitet hele vejen rundt: både i virksomhedens overordnede kvalitetsledelse og i kvalitetssikringen af de enkelte arbejdsopgaver. 

Vores speciale er din virksomheds kvalitetsledelse – for eksempel det at sikre effektive processer og give dig et overblik over muligheder og risici i din virksomhed – og i kraft af vores samarbejde med iKontrol, er du som kunde nu også sikret en bedste løsning i forhold til din kvalitetssikring. 

Vi bevæger os på forskellige områder inden for kvalitetsstyring: Lekon udformer ledelsessystemet og hjælper dig med at implementere det, vi bevæger os altså i figurens to øverste cirkler. iKontrols system gør det muligt for dine medarbejdere at foretage enkel kvalitetssikring ude hos kunden via en app, essensen af figurens nederste cirkel.

Tilsammen fuldender vi på den måde nedenstående figur, så vi kan rådgive kunden på hele kvalitetsområdet:

                Lekon ikontrol Model

 

HVAD ER DIT UDBYTTE?

Kvalitet hele vejen rundt! Når din virksomhed har styr på både kvalitetsledelse og -sikring, kan I helt konkret tilbyde bedre byggeri: I undgår byggesjusk, og ved at bygge rigtigt i første forsøg sparer I både tid og ressourcer.  

Som kunde i Lekon er du altså sikret de bedste løsninger. Har du brug for hjælp til kvalitetssikring, henviser vi dig til iKontrol, fordi vi kan stå inde for deres produkt, som deler Lekons vision: det skal være enkelt at bruge i hverdagen, og det skal skabe værdi!