Stresscoaching

For dig der mærker symptomer på stress eller ønsker at forebygge.

STRESSCOACHING

Med stresscoaching bliver du klogere på dine symptomer på stress, og du lærer at afstresse og dermed undgå at udvikle alvorlig stress.

Stress kan forebygges, håndteres og afhjælpes. Det er et spørgsmål om den rette indsats. Stresscoaching er et særligt coachingforløb til dig, som ønsker at forebygge stress, er ved at udvikle stress eller som allerede har udviklet længerevarende stress. 

Mette Frost

Kvalitetskonsulent samt stress- og ledelsescoach

Indhold

Kom til inspirerende gå hjem-møde om stress

Der findes mange myter om stress. På dette møde giver jeg dig konkret viden om emnet og præsenterer dig for en række enkle redskaber til håndtering og forebyggelse af stress.

Mødet henvender sig til både selvstændige, ejerledere, ledere, medarbejdere – alle der ønsker at blive klogere på hvad stress er, samt lære hvordan man håndterer stresssymptomer og derved undgår at udvikle alvorlig stress. 

Bliv klogere på hvordan du kan drage nytte af lette stressreaktioner og forebygge alvorlig stress

HVAD ER STRESSCOACHING

Stresscoaching er en struktureret form for coaching, som adskiller sig fra almindelig coaching ved at være en langt mere styret proces. Almindelig coaching gives til mennesker, som har overskud til at forholde sig refleksivt til sig selv og sine omgivelser. Her har den coachede som oftest selv svaret på løsningen. Som stressramt coaches man ikke i almindelig forstand, da stresscoachen tager styringen og fører den coachede sikkert gennem forløbet. Som din stresscoach vil jeg styre dig effektivt og målrettet mod en hverdag med mere overskud.

DIT UDBYTTE VED ET STRESSCOACHINGFORLØB

Du lærer at forebygge stress

Ingen symptomer er ens. Du lærer dine stresssymptomer at kende, så du kan forebygge stress i pressede perioder

Du undgår sygemelding

Har du begyndende stress, kan vi få det under kontrol, så du undgår at udvikle alvorlig stress med sygemelding til følge

du Undgår langvarig eller kronisk stress

Der findes mange niveauer af stress - få kontrol over din situation og få kontrollen tilbage

Oplev En følelse af overskud

Uanset om din hverdag er presset eller om du lider af stress, får du en række redskaber der kan skabe overskud til daglig

opnå en forhøjet livskvalitet

Uanset hvor på stressspektret du befinder dig inden forløbet, vil et lettet pres løfte din livskvalitet på flere områder

SÅDAN SER ET STRESSCOACHING FORLØB UD

Når du starter et forløb op hos Lekons stresscoach, er du garanteret, at der udvises stor respekt for dig og din situation. Du får øjeblikkelig støtte og modtager målrettet hjælp til nænsomt at afstresse kroppen.

1. identifikation

Vi identificerer dine stressfaktorer og -symptomer

3. forebygelse

Du får redskaber som kan gøre dig i stand til at forebygge stress i fremtiden

2. håndtering

Du lærer at håndtere både faktorer og symptomer

1. identifikation

Vi identificerer dine stressfaktorer og -symptomer

2. håndtering

Du lærer at håndtere både faktorer og symptomer

3. forebyggelse

Du får redskaber som kan gøre dig i stand til at forebygge stress i fremtiden