FREMMØDEKURSUS

Kursus i Dimensionering og projektering efter DS/HD 60364

KURSUS I DIMENSIONERING OG PROJEKTERING EFTER DS/HD 60364

MÅLGRUPPE FOR KURSET:

Kurset henvender sig til ledere og medarbejdere i virksomheder, hvor der udføres eller projekteres autorisationskrævende arbejde med elektriske installationer.

Det kan for eksempel være autoriserede el-installatør-virksomheder, rådgivende virksomheder m.m.

Formålet med kurset er, at personer som arbejder med, eller projekterer, nye installationer, bliver i stand til at gøre dette efter bestemmelserne i Installationsbekendtgørelsen 1082 med tilhørende standarder.

PRAKTISK INFO

Pris: 1.950,- ekskl. moms

Varighed: 8 timer

Spørgsmål?
Kontakt os på kursus@lekon.dk eller
tlf. 46 76 71 11

DIT UDBYTTE VED KURSET:

Kursisten bliver efter kurset i stand til at overskue, hvilke krav der stilles i Installationsbekendtgørelsen, samt hvilken betydning det får for installationens tværsnit, såfremt man vælger forskellige fremføringsmetoder.

Kursisten får endvidere et godt overblik over de forskellige tabeller der knytter sig til dimensionering af både bolig- og industriinstallationer, herunder beskyttende udligning og jording.

Kursisten opnår følgende kompetencer:

  • Kendskab og forståelse for gældende love og regler herunder Installationsbekendtgørelsen 1082 med den tilhørende standardsamling
  • Evnen til at foretage de nødvendige vurderinger i forbindelse med dimensionering efter DS/HD 60364
  • Forståelse for arbejdsgange i forbindelse med dimensionering af installationer til både bolig- og industriinstallationer

UNDERVISNINGSFORM

Undervisningen foregår i åben dialog, og underviseren vil medtage både praktiske og teoretiske eksempler på dimensionering.

Virkeligheden vil hele tiden blive bragt i spil, og der vil være plads til både praktiske eksempler, debat og spørgsmål.

FORUDSÆTNINGER

Dette kursus er oplagt at tage i forlængelse af kurset “Introduktion til installationsbekendtgørelsen”.

VI TILBYDER OGSÅ KURSET SOM: