Lekon Rådgivning deltag i kursus via webinar

WEBINAR

Dimensionering og projektering efter DS/HD 60364

SOM FØLGE AF COVID-19 TILBYDER VI NU KURSUS I DIMENSIONERING SOM WEBINAR

MÅLGRUPPE FOR KURSUS I DIMENSIONERING:

Kurset er relevant for ledere og medarbejdere i virksomheder, hvor der udføres eller projekteres autorisationskrævende arbejde med elektriske installationere: f.eks. autoriserede elinstallatør-virksomheder, rådgivende virksomheder m.m.

Formålet med kurset er at gøre dig i stand til at projektere nye installationer efter de nye bestemmelser i Installationsbekendtgørelsen 1082 med tilhørende standarder.

PRAKTISK INFO

Varighed: 8 timer

Spørgsmål?
Kontakt os på kursus@lekon.dk eller
tlf. 46 76 71 11

EKSTRA STÆRK PRIS

ALTERNATIV TIL DIT FYSISKE KURSUS

TAG KURSET I EGNE OMGIVELSER

DIT UDBYTTE VED KURSUS OM DIMENSIONERING:

Du vil blive undervist i, hvilke krav der stilles i den nye installationsbekendtgørelse, samt hvilken betydning det får for installationens tværsnit, såfremt man vælger forskellige fremføringsmetoder.

Du får endvidere et godt overblik over de forskellige tabeller der knytter sig til dimensionering af både bolig- og industriinstallationer, herunder beskyttende udligning og jording.

Du vil med kurset opnå:

  • Kendskab og forståelse for gældende love og regler samt den ny Installationsbekendtgørelse 1082 med den tilhørende standardsamling
  • Evnen til at foretage de nødvendige vurderinger i forbindelse med dimensionering efter DS/HD 60364
  • Forståelse for arbejdsgange i forbindelse med dimensionering af installationer til både bolig- og industriinstallationer

UNDERVISNINGSFORM

Undervisningen foregår via webinar. Du vil via en envejs videoforbindelse på din computer overvære vores underviser, Henning Bøllehuus, som vil undervise i dimensionering som var det et fysisk kursus. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

FORUDSÆTNINGER

Dette kursus er oplagt at tage i forlængelse af kurset “Introduktion til installationsbekendtgørelsen”.

BEMÆRK: kursisten bør inden kurset sikre sig, at han/hun har adgang til standardsamlingen DS/HD 60364 under kurset, enten den fysiske standardsamling eller via digital adgang.

VI TILBYDER OGSÅ KURSET SOM: