Lekon Mobil logo

Lovpligtig arbejdsmiljøuddannelse

Få de bedste værktøjer til at styrke dit arbejdsmiljø på vores arbejdsmiljøuddannelse

Mangler du at tage den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, eller ønsker du at styrke de arbejdsmiljømæssige kompetencer hos flere af dine ansatte?

Når du tager arbejdsmiljøuddannelsen hos Lekon, gør vi meget ud af at præsentere kurset på en kreativ og inspirerende måde. På vores kursus får du stærke redskaber til at sikre høj sikkerhed og gennemgående trivsel i din virksomhed.


Kontakt os og hør nærmere om vores løsninger Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Vi har personlig erfaring med håndværkerbranchen og har et indgående kendskab til de udfordringer og risici, der skal håndteres og tages højde for på arbejdspladserne. 

Vi lægger vægt på, at kurset skal være både inspirerende, underholdende og lærerigt. I moderne lokaler med en hyggelig og uformel atmosfære bliver du inspireret til at tænke i nye og mere kreative baner, og vi sørger selvfølgelig for forplejning under hele kursusforløbet.

Tilmeld dig nu i vores kursuskatalog

Læs nærmere om kursets indhold og tilmeld dig et kommende kursus. 

Få et virksomhedstilpasset tilbud

Hvis flere af dine medarbejdere skal på kursus, giver vi altid et godt tilbud. 

Hvor mange af dine medarbejdere skal tage arbejdsmiljøuddannelsen?

Når du vælger at tage arbejdsmiljøuddannelsen hos Lekon, tager vi højde for netop dine behov. Derfor udbyder vi kurset på to måder: til enkeltpersoner samt i en virksomhedstilpasset udgave til dig der ønsker at tilmelde flere af dine medarbejdere den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse

 

 

 


 

 


 

Hvem skal tage arbejdsmiljøuddannelsen?

I Danmark er det lovpligtigt at sikre et godt arbejdsmiljø med henblik på at undgå arbejdsulykker og dårlig trivsel på arbejdspladsen – det sørger virksomhedens arbejdsmiljøorganisation for. Alle virksomheder med 10 eller flere ansatte skal forme en arbejdsmiljøorganisation, som består af både ledere og arbejdsmiljørepræsentanter, og det er lovpligtigt for medlemmerne at have gennemført arbejdsmiljøuddannelsen, da kurset kvalificerer dem til at varetage arbejdspladsens arbejdsmiljøledelse.

 

Hvorfor skal du tage arbejdsmiljøuddannelsen?

Arbejdsmiljøuddannelsen er ikke bare lovpligtig, det er også første step mod en arbejdsmiljøorganisation, der formår at øge de ansattes værdi for virksomheden. For kender vi det ikke alle sammen, at vi engagerer os mere i vores arbejdsopgaver, hvis arbejdsforholdene er gode, og der er taget højde for de risici, opgaven indebærer? Det kommer altså i sidste ende virksomheden til gode, hvis ledelsen og de ansvarlige medarbejdere er uddannet til at sikre et godt arbejdsmiljø.

 

Formål med arbejdsmiljøuddannelsen

Formålet med arbejdsmiljøuddannelsen er at kvalificere arbejdsmiljørepræsentanter og -ledere, så de ved brug af de rette metoder bliver i stand til at optimere virksomhedens arbejdsmiljø og varetage både sikkerheds- og sundhedsmæssige opgaver.

 

Hvor lang tid varer arbejdsmiljøuddannelsen?

Kursets varighed er fastsat til tre dage. Dag første og anden dag er sammenhængende, og tredjedagen er en opfølgningsdag, som ligger to-fire uger efter de to første dage. Sammenlagt består kurset af 22 timers undervisning, som er Arbejdstilsynets krav til arbejdsmiljøuddannelsen.

 

Hvad indeholder arbejdsmiljøuddannelsen?

Kursets indhold tilrettelægges med udgangspunkt i de arbejdsmiljøforhold, deltagerne oplever på deres respektive arbejdspladser. Som deltager i kurset opnår du fagligt relevant viden om både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø, og du får nyttige redskaber, der gør dig i stand til at varetage arbejdsmiljøarbejdet.

 

 

 

#arbejdsmiljøuddannelsen #arbejdsmiljøorganisation #godtarbejdsmiljø #undgåarbejdsulykker #lovpligtigarbejdsmiljøuddannelse 

 

 

 

 

Ole Hansen

Ole Hansen

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.