Teambuilding

Spiller i sammen om strategien?

DEN STORE STRATEG

ARBEJDER DIT TEAM I SAMME RETNING – OG KENDER ALLE STRATEGIEN?

Stratego er normalt et brætspil, hvor to deltagere sidder overfor hinanden med hver 40 brikker. Brikkerne har hver deres militærrang og egenskab. Det gælder om at finde modstanderens fane, inden din egen bliver fundet. Dette kræver en strategi. 

Udendørs Stratego spilles af to teams, i et landskab hvor der er mulighed for at gemme sig lidt. Idet der er tale om teams, er der behov for at lægge en strategi for spillet, hvilket gør spillet den ideelle teamøvelse.

Spillet introduceres med debat om din virksomheds værdier, og vi lægger tyngden i debatten på netop dine fokusområder, men også på det enkelte teammedlems viden, færdigheder og kompetencer. Spillet sikrer jer en sjov og aktiv dag, som hurtigt sætter gang i intern konkurrence mellem de to teams, og strategien kan hurtigt tage en uventet drejning.

STYRK JERES TEAM MED SPILLET DEN STORE STRATEG

For at sikre, at I opnår det maksimale udbytte af spillet, Den store strateg, anbefaler vi, at der anvendes fire timer til teambuildingøvelsen. Dels skal vi bruge tid til indledende teamteori, men der skal også bruges tid til hygge, samvær og refleksion. Vi sørger for forplejning og de idéelle omgivelser. Vi faciliterer og styrer processen hele vejen, og sikrer derved at i får reflekteret over resultatet og derved bliver et bedre team.
 
Vi glæder os til at se dig og din virksomhed til en aktiv dag i teamets navn til en omgang Den store strateg.
 
 

LAD OS PLANLÆGGE JERES TEAMBUILDING

Lyder spillet Den store strateg som en øvelse, der kan udvikle jeres team og forbedre jeres samspil? Tøv ikke med at kontakte os med henblik på at få planlagt jeres teambuilding. 
Læs mere om vores andre teambuildingøvelser HER