Nyheder

ed A/S tager stort skridt i retning af den grønne udvikling

ed A/S har opnået certificering inden for miljøledelse og samfundsansvar

Virksomheden ed A/S, som forhandler it-infrastruktur til det danske erhvervsliv, er netop blevet certificeret inden for både miljø (ISO 14001) og CSR (DS 49001). Med certificeringerne kan ed garantere en bæredygtig udvikling, som blandt andet tager afsæt i ni af FN's 17 verdensmål.

Vi ønsker vores kunde, ed A/S, stort tillykke med certificering inden for både miljøledelse (ISO 14001) og samfundsansvar (DS 49001) – sidstnævnte også ofte kaldet CSR.

Virksomheden er én af landets første it-virksomheder til at opnåe certificering inden for DS 49001, som er et bevis på virksomhedens ansvarlige tilgang til forbrug og produktion: 

“Certificeringerne er dokumentation på, at vi hos ed A/S arbejder seriøst med samfundsansvar og bæredygtighed. […] Certificeringerne er med til at understøtte, at når du handler hos os, får du og din virksomhed en allround service og rådgivning omkring bæredygtige produkter – herunder har vi har indgået aftaler med ansvarlige leverandører og vores Cirkulær IT hjælper din virksomhed med både køb og forsvarlig bortskaffelse af jeres brugte udstyr.”

Kilde: ed.dk

Bæredygtig udvikling er det naturlige “næste step”

Den bæredygtige adfærd vinder indpas på det globale marked og får større og større betydning for den måde, vi driver vores virksomheder på.
Der stilles krav til aktiv stillingstagen fra både forbrugere, virksomheder (til eksempelvis leverandører) og politikere.
Det er et spændende område, som i disse år emmer af liv og engagement, og som virksomhedsejer er der flere veje, du kan gå, hvis du er fristet af at hoppe med på den bæredygtige bølge. 

Lad os sammen afklare hvilken retning der giver bedst mening for din virksomhed:

Giv os et kald på tlf. 46 76 71 11

Hjælp til miljøcertificering Lekon Rådgivning

Vice President Betina Winther Rasmussen med et ud af de to nyerhvervede certifikater.

Er dette relevant for dine venner eller kolleger?
Del denne side direkte på de sociale medier via nedenstående knapper: