Nyheder

Få op til 150.000 kroner til grøn udvikling

Kickstart din virksomheds grønne omstilling med tilskud til rådgivning

Virksomhedernes bæredygtige udvikling og omstilling til grønnere løsninger og produkter har aldrig været mere afgørende for den enkelte virksomheds succes end i dag. Kunder stiller i højere grad krav til deres leverandører om grøn stillingstagen - skal din virksomhed med på bølgen?

Grøn omstilling – hvorfor?

Ønsker du at styrke din virksomhed grønne profil og blive konkurrencedygtig inden for bæredygtige løsninger på dit forretningsområde?
Stiller dine kunder krav til, at du som virksomhed gør en aktiv indsats inden for miljø og bæredygtighed og social ansvarlighed (CSR)?
Drømmer du om at inddrage FN’s 17 verdensmål i virksomhedens strategi? 

Uanset hvad årsagen til din interesse for grøn omstilling skyldes, er det en investering som vil være en fordel for din virksomhed på flere områder: med klare målsætninger kan din virksomhed mindske spild, øge konkurrenceevnen, skabe et tidssvarende brand, fastholde kunder og samtidig tiltrække nye kundesegmenter.

Nu får du chancen for at komme godt fra start!

Grøn omstilling – hvordan?

I slutningen af januar får du mulighed for at kickstarte din virksomheds grønne omstilling med et tilskud til rådgivning, investering eller kompetenceudvikling.

Den 24. januar kl. 07:00 åbner tilskudspuljerne hos SMV:Grøn, hvor du kan ansøge om tilskud på 50.000 eller 150.000 kr. 

Hvad kan vi gøre for dig?

Lekon er netop oprettet som rådgiver hos SMV:Grøn. Det betyder, at du kan få dækket nogle af udgifterne til eksempelvis rådgivning.
Vi kan hjælpe dig, uanset om du ønsker at:

  • Blive miljøcertificeret
  • Inddrage verdensmålene i virksomhedens strategi og branding
  • Digitalisere virksomheden 

Vi står klar til at hjælpe dig med at identificere, hvilke bæredygtige tiltag der kan skabe størst værdi for din virksomhed samt udarbejde en strategi med en konkret handlingsplan og skarpe målsætninger på området.

Læs mere om hvilke områder vi kan rådgive dig på:

Har du spørgsmål? Giv os et kald på tlf. 46 76 71 11

CSR social responsibility
Er dette relevant for dine venner eller kolleger?
Del denne side direkte på de sociale medier via nedenstående knapper: