Teambuilding

Spiller i sammen om strategien?

MOVIESTAR

EN DAG SOM MOVISTAR OG INSTRUKTØR

Kender du dine medarbejdere, kollegaer og det øvrige lederteam i virkeligheden?

Du vil blive overrasket over, hvor mange talenter der skjuler sig i dine kollegaer. Talenter som ikke kommer til udtryk i en travl hverdag, når man befinder sig i sine vante roller. Det er først når du oplever dine kolleger og dig selv på udebane, at de forskelligartede kompetencer kommer til udtryk. 

Prøv en dag som moviestar og instruktør og producer din egen film. Du vil blive overrasket over, hvor godt et resultat der kan skabes med simple rekvisitter og standard teknisk udstyr…

Vi lader kreativiteten komme i spil, og lader dine medarbejdere arbejde i teams, som hver indspiller en film. Filmens tema kan være hvad som helst, men skal passe til din virksomhed og dennes udfordringer.
Lav en reklamefilm, undervisningsfilm, eller en dokumentar om et emne som er på dagsordenen i jeres hverdag… Idéerne er mange, og resultatet kan måske endda anvendes, når i kommer hjem. 

 

SÆT NYTÆNKNING, TEAMARBEJDE OG KREATIVITET PÅ PRØVE

I en verden i konstant udvikling er teams og organisationer under et konstant pres for forandring. Ikke alle teams er gearet til forandringer, da der måske aldrig har været fokus på lære teams at arbejde samme mod et fælles mål. Et veletableret team, der kender hinandens styrker og svagheder, og har lært at have respekt for forskelligheder, opnår bedre resultater – både i hverdagen, men også når der er behov for forandring. Tag derfor udfordringen op og lær dit team at kende på ukendt terræn.

 

NYD RESULTATET I HYGGELIGT SAMVÆR MED KOLLEGERNE

Når filmen er produceret, klippet og færdigbearbejdet, skal filmen nydes sammen. Her får latteren frit løb, og vi hygger med hinanden og taler om resultatet. Vi reflekterer over vores evner til at arbejde sammen og forsøger at trække paralleller til hverdagen – vi skal lære af det og blive bedre!

Filmene er nu en del af din virksomheds historie, og kan indgå i mange sammenhænge i fremtiden. 

 

FÅ MEST MULIGT UD AF TEAMBUILDING MED MOVIESTAR

Vi anbefaler, at der anvendes seks timer til dagen. Dels skal vi bruge tid til filmoptagelser og klipning, men der skal også bruges tid til hygge, samvær og refleksion. Vi sørger for grej til at optage, og kan også sørge for forplejning, lokaler og sceneri. Vi faciliterer og styrer processen hele vejen og sikrer derved, at i får reflekteret over resultatet og bliver et bedre team.
 
Vi glæder os til at se dig og din virksomhed på den røde løber!
Læs mere om vores andre teambuildingøvelser HER