Prisgaranti på online kurser

Hos os er du er sikret den bedste pris på dit e-learning kursus

KURSER AF HØJ KVALITET - TIL DE BEDSTE PRISER

Når du investerer i et e-learning kursus hos os, er du garanteret et kursus med fokus på kvalitet, interaktivt indhold og go’ pris.
Du er altid sikret den bedste pris, når du handler kurser hos os. Det er du, fordi vi tilbyder:

  • Konkurrencedygtige priser på vores e-learning kurser
  • Kursuspakker med rabat til dig der ønsker flere kurser
  • Prisgaranti – vi stiller garanti for vores priser og matcher gerne konkurrentens tilbud

SÅDAN BENYTTER DU DIG AF VORES PRISGARANTI

Du kan benytte dig af prisgaranti på e-learning kurser, når:

  • Du finder et kursus med tilsvarende produktbeskrivelse og/eller indhold til en billigere pris enten a) før du køber kurset hos os eller b) senest 7 dage efter du har købt kurset hos os
  • Du får et samlet tilbud på en tilsvarende type og mængde kurser (eller en kombination af flere kurser som både vi og den anden udbyder har i vores sortiment) fra en anden udbyder til en lavere pris, end vi har tilbudt. Her kan du ligeledes benytte dig af vores prisgaranti før købet eller op til 7 dage efter købet

Finder du kurset til en billigere pris jf. ovenstående, krediterer vi dig prisdifferencen, såfremt du kan fremvise et skriftligt tilbud, kvittering eller faktura fra udbyderen. Kontakt os på tlf. 46767111 eller kursus@lekon.dk for at høre mere eller gøre brug af vores prisgaranti på online kurser.

HVILKE KURSER ER DÆKKET AF PRISGARANTI?

Prisgarantien gælder for alle vores e-learning kurser, både ved køb af én slags kursus samt ved en kombination af flere kurser. 

Du finder en oversigt over alle e-learning kurser HER.