Teambuilding

Spiller i sammen om strategien?

SPILLET OM LEDERSKABET

ØNSKER DU EN OPLEVELSE I LEDERSKAB?

Vi anvender LEADOUT som er et lederuddannelses simuleringsscenarie, der er udviklet til at styrke team, lederskab, viden og færdigheder. Spillet tager sit udgangspunkt i et virkeligt forretningsscenarie og udfordrer deltagernes teamperformance i et sjovt og udfordrende miljø, hvor alle får prøvet kræfter med lederskabet eller teamrollen. Spillet har til formål at udvikle “holdet” og den enkelte person ved at stille skarpt på både deltagerens rolle i et team, men også på lederskabet som disciplin. Spillet er sjovt og uforudsigeligt og har flere uventede momenter, som udfordrer alle deltagere i teamet til at yde en ekstra teamindsats.

DIT TEAMS UDBYTTE:

Efter spillet vil deltagerne i teamet have oplevet:

  • Den indvirkning, både rollebaserede og ikke-rollebaseret ledelse, har på et holds præstation
  • Hvordan deres egen ledelsesstil påvirker teammedlemmer
  • Deres egen evne til at vise lederskab

 

SPILLET KAN TILPASSET JERES ØNSKER OG BEHOV

Leadout kan gennemføres som et halvdagsmodul eller som en del af et teamudviklingsforløb, afhængigt af hvad der passer jer bedst.

Spillet er en ideel aktivitet for den sidste halve dag i et seminar, hvor det vil skabe høj energi i grupper og give muligheder for at kombinere teorier, som er introduceret tidligere.

 
Efter spillet kan der gennemføres én til én- eller grupperefleksion.
En session kan vare tre timer og kan have mellem 8-32 deltagere.
 
Vi glæder os til at udfordre din lederrolle… Tør du tage mod udfordringen?
 
 

PLANLÆG JERES TEAMBUILDING

Lyder Leadout som en øvelse, der kan udvikle jeres team og forbedre jeres samspil? Kontakt os og kom i gang med at planlægge jeres næste teambuilding allerede nu. 
Læs mere om vores andre teambuildingøvelser HER