Nyheder

Stillingsopslag: sælger

Lekon Rådgivning ApS søger løsningsorienteret sælger med flair for IT systemer

Er du en IT minded, erfaren og løsningsorienteret sælger med forståelse for produktions- og servicevirksomheder? Og motiveres du af at skabe gode resultater? Så er denne stilling måske noget for dig.

OM STILLINGEN

Hos Lekon Rådgivning ønsker vi at styrke salgsindsatsen af vores e-learning kurser og softwareløsninger ved hjælp af en løsningsorienteret sælger med flair og interesse for IT.

Med reference til den adm. direktør, og i samarbejde med vores markedsføringsafdeling, skal du skal være vores primære salgsperson og ansvarlig for at drive vores e-learning salg til både eksisterende og nye kunder. På sigt skal du indgå i salget af vores digitale kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem, LEDOC, særligt med fokus på at drive løsningssalg. Stillingen kan medføre udkørende salg i hele Danmark men foregår primært fra vores hovedkontor i Roskilde. 

Vi forestiller os, at du:

 • Er en dygtig og erfaren sælger
 • Er robust og vedholdende
 • Er løsningssælger og har fokus på den gode kundeoplevelse
 • Mestrer kanvas salg
 • Motiveres af at skabe resultater
 • Er struktureret og god til at dokumentere dine aktiviteter
 • Har kendskab til salgsværktøjer og CRM-systemer
 • Er en teamspiller

Som ansat i Lekon får du:

 • Attraktiv lønpakke med god pensionsordning
 • Sundhedsforsikring
 • Mulighed for hjemmearbejde og hjemmearbejdsplads
 • Indflydelse på egen hverdag
 • Godt arbejdsklima med inspirerende kollegaer
 • Kontor i det attraktive og kreative område Musicon i Roskilde

DIN ARBEJDSPLADS - ÆRLIG RÅDGIVNING I ØJENHØJDE MED KUNDEN

Lekon er en konsulentvirksomhed, som brænder for at omsætte lovkrav og standarder til værdiskabende adfærd og god ledelse i landets små og mellemstore virksomheder.

Da vi for knap fem år siden bosatte os i Musicon-området, var det for at understrege den ånd, der præger os som virksomhed: vi er nytænkende, engagerede og brænder helhjertet for det, vi laver. Vi hjælper vores virksomheder med konsulentbistand, e-learning kurser samt implementering af ledelsessystemer via vores softwareløsning.

I Lekon hersker en hyggelig, uformel stemning og et brændende engagement for at yde Danmarks bedste rådgivning inden for vores forretningsområde. Vi har et stærkt team bestående af forskellige personligheder, og vi drager stor nytte af hinanden ved intern sparring. 

SÅDAN ANSØGER DU OM STILLINGEN

Vi vil løbende holde samtaler, så tøv ikke med at sende os din ansøgning. Du bedes sende din ansøgning – i det format du foretrækker – samt CV og andre relevante dokumenter via mail til lekon@lekon.dk. Skriv venligst ”sælger” i emnefeltet.

Stillingen er på 37 timer om ugen, og vi forestiller os, at du kan tiltræde snarest.
Du tilbydes løn efter kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring. 

Har du spørgsmål vedrørende opslaget eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Michella på mail ma@lekon.dk eller tlf. 4676 7111. 

 

 

Praktisk info om os:
Lekon Rådgivning
Penselstrøget 30, 4000 Roskilde
Tlf. 46767111
Mail: lekon@lekon.dk

VORES SPECIALER

ISO 9001 Kvalitetsledelse, ISO 14001 Miljøledelse, ISO 45001 arbejdsmiljøledelse, KLS systemer for VVS, GAS, KLOAK og EL, Integration af ledelsessystemer, Procesudvikling, Rådgivning, Intern audit, Coaching, ISO 50001 Energiledelse, APV og Handlingsplaner, E-Learning, Stresscoaching, Ledercoaching, Teambuilding, Medarbejderudviklingssamtaler (MUS), Forretningsudvikling, m.m.

Er dette relevant for dine venner eller kolleger?
Del denne side direkte på de sociale medier via nedenstående knapper: