Kundecases

USISAAT ApS

USISAAT ApS om certificering efter ISO 9001:2015

MED EN CERTIFICERING INDEN FOR KVALITET SPILLER GRØNLANDSKE USISAAT NU I LIGA MED INTERNATIONALE KONKURRENTER

Den familieejede virksomhed USISAAT nåede i februar 2021 en milepæl i form af certificering efter den internationale standard for kvalitetsledelse, ISO 9001. Certificeringen er en ekstern garanti for høj kvalitet i USISAATs udførelse af bohaveflytninger og spedition i Grønland samt mellem Grønland og resten af verden.

ISO 9001-CERTIFICERING; EN NATURLIG DEL AF VIRKSOMHEDENS VÆKST

Den grønlandske virksomhed USISAAT blev i 1973 startet som en enkeltmandsforretning af ægteparret Akisooq Poulsen og Hans Gerstrøm. I dag beskæftiger virksomheden over 100 medarbejdere og drives af næste generation; søskendeparret Minik og Arnannguaq Gerstrøm. Virksomheden er fortsat i vækst, og de nyeste skud på stammen er et nyt domicil, som indvies til foråret, samt en ISO-certificering.   

 

FORLØBET OP TIL CERTIFICERINGEN

Forløbet op til certificering har trods afstanden mellem Danmark og Grønland mindet om et typisk certificeringsforløb med kortlægning af virksomheden samt udarbejdelse og implementering af ledelsessystemet. Lekon havde forud for forløbet besøgt USISAAT og fået indblik i virksomhedens processer. Selve forløbet blev kickstartet via online møder, og kort inden ansøgning om certificering besøgte Lekon USISAAT til tre dages workshop, hvor systemet blev finpudset, så det matchede USISAATs ønsker og behov.   

 
 

KVALITETSSTEMPLET GIVER ADGANG TIL INTERNATIONAL KONKURRENCE

Med ISO-certificeringens kvalitetsstempel styrker USISAAT sin internationale konkurrenceevne og øger chancen for at opnå større kontrakter og aftaler. USISAAT ønsker både at samarbejde med det offentlige, med lokale samt med internationale virksomheder og aktører, som ønsker en seriøs leverandør inden for logistik og transport. 

Til spørgsmålet om hvordan forløbet og certificeringen understøtter virksomhedens mål, svarer USISAAT:

“Forløbet er med til at sikre, at vi får dokumenteret vores processer, samt at vi ved via Ledoc System får bedre overblik over vores vidensbaserede ressourcer. Vi tror på, at det kan være med til at styrke vores udvikling og derved øge vores konkurrenceevne”, Rasmus Broge, driftschef

LEKON I GRØNLAND: