Nyheder

Lekon sætter fokus på FN's 17 verdensmål

Intern workshop: verdensmål på dagsordenen

Bæredygtighed og FN's 17 verdensmål begynder for alvor at få skovlen under det globale erhvervsliv. Det har aldrig været vigtigere for virksomheder - uanset størrelse - at tage aktivt stilling til deres aftryk på kloden. Flere og flere virksomheder begynder ligefrem at stille krav om bæredygtige målsætninger og certificeringer hos deres leverandører.

Lekon strategi verdensmål

I Lekon bryster vi os af at være med på noderne, når det kommer til bæredygtighed, CSR og miljø. 
Vi har mange års erfaring med certificering inden for eksempelvis miljøledelse (ISO 14001) og CSR (DS 49001)

En anden vigtig værdi for os er at være i øjenhøjde med hver eneste af vores kunder – uanset om vi ser ind i øjnene på den store, internationale virksomhed eller den nystartede enkeltmandsvirksomhed.

Derfor har vi sat os for at gå i dybden med FN’s 17 verdensmål, så vi fremover vil kunne rådgive vores kunder på dette område.
Vi vil mere end bare formidle de enkelte verdensmål og delmål – vi vil kunne hjælpe vores kunder med at identificere relevante mål for deres forretning og herefter omsætte det eller de valgte mål til konkrete målsætninger og definere en handlingsplan ud fra disse mål. 

Derfor afholdte vi på vores forrige personalemøde en workshop, hvor vi i grupper skulle diskutere hvilke mål der vil give mening for Lekon at arbejde målrettet med.
Der var mange forskellige bud, vinkler og argumenter, og vores strategi på området befinder sig i sin spæde start. 
Ét er dog sikkert: Lekons interne handlingsplan på VM-området vil frem for alt fokusere på verdensmål 17, som handler om at fremme partnerskaber for bæredygtig udvikling. 

Workshop verdensmål Lekon Rådgivning
Lekon bæredygtighed CSR
Lekon Rådgivning FNs 17 verdensmål
Er dette relevant for dine venner eller kolleger?
Del denne side direkte på de sociale medier via nedenstående knapper: