Nyheder

Lekon øger internt fokus på miljø og bæredygtighed

De grønne løsninger er mere end go' stil ...

- Det handler om fremtidssikring af din virksomhed i en tid med stigende energi- og materialepriser

Hos Lekon vil vi identificere vores interne miljøfaktorer og ved hjælp af et miljøledelsessystem sikre den ønskede udvikling med konkrete handlingsplaner og målbare KPI'er.

Workshops med debat om miljøfaktorer

Tidligere på året tog vi hul på et større projekt: at bryde FN’s 17 verdensmål ned i konkrete handlingsplaner og tiltag. 

Formålet med forløbet er at identificere hvilke verdensmål Lekon kan gøre en forskel inden for, samt at blive klædt på til at rådgive vores kunder og hjælpe dem med at gøre det komplicerede enkelt: 
Der kan være lang vej fra at beslutte, at ens virksomhed skal arbejde med eksempelvis verdensmål nr. 7 om bæredygtig energi til at kunne identificere de specifikke ændringer og tiltag, der skal sikre en værdifuld indsats.

Omdrejningspunktet for første workshop var således en brainstorming, hvor vi i grupper debatterede hvilke miljøfaktorer der præger Lekons drift og produktion, samt hvilke handlinger og tiltag der bør stå i centrum for vores bæredygtighedsstrategi.

På workshoppen havde vi mange gode bud på udfordringer og løsninger oppe at vende. 

Med et miljøledelsessystem er vi sikret løbende udvikling

Ud over at give os mere “hands on” erfaring med identificering af miljøfaktorer og udarbejdelse af konkrete handlingsplaner beror vores beslutning om et internt miljøledelsessystem på vores vision for Lekons fremtid: Vi vil inspirere vores kunder til en mere bæredygtig forretning. 

Derfor vil vi have hænderne i mulden og mærke, hvordan man som dansk virksomhed kan tænke bæredygtighed ind i kernen af virksomhedens strategi og daglige drift. 

Vi håber, du vil følge os på denne rejse.
Vil du med på rejsen? Læs mere om hvilke områder vi rådgiver inden for:

Har du spørgsmål? Giv os et kald på tlf. 46 76 71 11

CSR social responsibility
Er dette relevant for dine venner eller kolleger?
Del denne side direkte på de sociale medier via nedenstående knapper: