Samarbejdspartnere

Sammen kan vi hjælpe dig - hele vejen rundt

Samarbejdspartnere

Hos Lekon går vi rigtig langt for at hjælpe dig godt på vej mod udvikling og høj kvalitet.

– og når vi ikke kan gå længere, har vi teamet op med en række kompetente samarbejdspartnere, som kan. 

Vi er specialister i kvalitetsledelse, men vi vil også gerne hjælpe dig videre, når du har brug for rådgivning eller løsninger, som ligger uden for vores område. Derfor samarbejder vi med en række virksomheder, som tilbyder ydelser, vi kan stå inde for. 

Minuba

Minuba er et sagsstyringssystem, som hjælper kunden med at bevare overblikket over ressourcer, f.eks. timer og materialer, brugt i forbindelse med servicearbejde eller projekter. Lekon er leverandør på de formularer, du finder i Minuba. På den måde understøtter vi systemet og hjælper kunden med at leve op til gældende lovkrav.  

Minuba Lekon rådgivning

iKontrol

Hos Lekon hjælper vi dig med virksomhedens overordnede kvalitetsledelse, men vi vil også gerne hjælpe med at sikre høj kvalitet på de enkelte projekter. Det gør man via kvalitetssikring, som er iKontrols speciale. Fundamentet for vores samarbejde er ønsket om at kunne tilbyde vores kunder kvalitet hele vejen rundt.

Avsec Consulting

I vores kursuskatalog finder du en bred vifte af e-learning kurser, som klæder dig som kursist godt på sikkerhedsmæssigt. Vi er stolte af at kunne tilbyde et e-learning kursus i generel sikkerhedsbevidsthed. Kurset er udviklet i samarbejde med Avsec Consulting, som er specialister på security-området og dem vi henviser til, hvis du har behov for rådgivning.

Third Stone Labs

Third Stone Labs er Lekons faglige miljøpartner for kunder med behov for en specialiseret kortlægning og analyse af virksomhedens miljøpåvirkninger i arbejdet med implementering og udvikling af energi- og miljøledelsessystemer. Third Stone Labs har kompetencer til at arbejde med virksomhedens energi-, miljø- og bæredygtighedsstrategi og er specialister i at omsætte tekniske beregninger til strategi og konkrete handlinger.

Ønsker du at samarbejde med os?

Vi er altid interesserede i at styrke vores netværk og indgå i et nyt, stærkt samarbejde. Kontakt os for en snak om et muligt samarbejde.